NYHED

Radikale Venstre angriber Dansk Folkeparti med falsk mail

Har en falsk mail fra et medlem af Radikale Venstre resulteret i en advarsel fra Dansk Folkeparti's ledelse til partiets medlem, Erik Høgh-Sørensen?
Radikale Venstre angriber Dansk Folkeparti med falsk mail

Du kan læse hele vores dækning af Radikale Venstre’s sag om dokumentfalsk her. Der har du også mulighed for at se den forfalskede mail.

Ekstra Bladet skriver i dag, at medlem af Dansk Folkeparti, Erik Høgh-Sørensen, der er tidligere rival til Morten Messerschmidt i formandsopgøret, har fået en advarsel på baggrund af en klage fra Radikale Venstre.

Erik Høgh-Sørensen skulle, efter Radikale Venstre’s mening, være gået over stregen på Twitter i forbindelse med en debat med et af partiets kandidater / medlemmer.

En beskyldning Dansk Folkeparti’s ledelse altså har valgt at reagere på, men spørgsmålet er, om Dansk Folkeparti er blevet taget ved næsen, om der er mere i sagen?

Afsløring

Vi kan her på Danmarks Fremtid afsløre, at et af medlemmerne fra Radikale Venstre, der har klaget over Erik Høgh-Sørensen, er Janus Tobias Saito-Madsen.

Opdateret: Saito-Madsen og Freja Wirlander beskylder os nu for at lyve, ironisk ja, fordi vi, som du kan læse herover, har skrevet, at en af årsagerne til klagen fra Radikale til Dansk Folkeparti, skulle være deres beskyldninger om chikane.  

Men som man kan se herunder, så bekræfter Saito-Madsen sådan set selv vores udlægning:

Saito-Madsen bekræfter selv baggrunden

Radikal forfalsker

Janus Tobias Saito-Madsen er ikke bare et tilfældigt menigt medlem af partiet, han har også stillet op som kandidat til byrådsvalget i Faaborg-Midtfyn Kommune så sent som i 2021.

Han har også været radikal kampagneleder i Sønderborg.

Janus Tobias Saito-Madsen er også den selvsamme person, som Detektor på Danmarks Radio netop har afsløret i at fabrikere en falsk mail, komme med falske beskyldninger, mod netop Erik Høgh-Sørensen.

I Detektor’s podcast lyder det sådan her:

Og det viser sig også, at der er tale om en forfalsket mail, det skriver San Francisco State University i hvert fald til Detektor, da vi er i kontakt med dem.

Detektor, Danmarks Radio

Dansk Folkeparti’s byrådsmedlem Erik Høgh-Sørensen har været i en heftig debat med netop Janus Tobias Saitio-Maden, fordi den Radikale kandidat har beskyldt Høgh-Sørensen for at have forfalsket et eksamensbevis.

Noget Detektor altså i dag har kunne afsløre er en decideret løgn. Underligt nok så afslører Detektor ikke Saito-Madsen som Radikal kandidat. 

Janus Tobias Saito-Madsen forsætter dog med hans beskyldninger, påstår nu at Detektor lyver.

Detektor lyver altså, selv om de har fået verificeret fra det pågældende universitet i USA, at Erik Høgh-Sørensen ikke har forfalsket sit eksamensbevis.

Saito-Madsen truer desuden Detektor med “hele moletjavsen“, hvad det så end er. Vi tager også gerne turen her på Danmarks Fremtid.

Saito-Madsen påstår oven i hans mange beskyldninger, at Detektor vil komme med et dementi, men på Twitter skriver værten Adina Ren følgende:

Hejhej. Vi er i besiddelse af flere billeder af Eriks eksamensbevis. Og desuden bekræfter universitetet, at Erik har færdiggjort sin uddannelse der, som vi også siger i programmet. Det er korrekt, at Janus har kontaktet os. Redaktionen kommer ikke til at bringe et dementi.

Detektor, Danmarks Radio

Noget tyder på, at vi har at gøre med en decideret lystløgner.

Opdateret: En af Saito-Madsen’s ellers trofaste støttere, som også har ment sig chikaneret af Erik Høgh-Sørensen, indrømmer nu i en privat besked, at den omdiskuterede mail er falsk.

Freja Wirlander skriver på Twitter følgende:

Indrømmer mail er falsk

Hustruvold og druk

Det er ikke kun beskyldninger om manglende uddannelse, Janus Tobias Saito-Madsen sender afsted mod Erik Høgh-Sørensen.

Hustruvold og Druk

Han beskylder også Dansk Folkeparti politikeren for at være blevet fyret fra sit arbejde på grund af druk, og ikke mindst smider han en af de værste beskyldninger, man kan komme med, hustruvold-kortet.

Saito-Madsen har ikke kunne dokumentere disse påstande, men måske er han i gang med at fabrikere såkaldte “beviser”.

Pryder Radikal kandidat sig med lånte medaljer?

Den Radikale kandidat Janus Tobias Saito-Madsen har også lidt svært ved, at holde styr på hans egne meritter.

Janus Tobias Saito-Madsen

På dansk har han aldrig været en del af det danske forsvar, på nær den traditionelle værnepligt.

Men slår han over i engelsk, har han åbenbart to gange været i både Afghanistan  og Irak med militæret.

Måske Detektor skulle lave endnu en udsendelse omhandlende Hr. Saito-Madsen?

Er Dansk Folkeparti blevet narret?

Hele baggrunden for klagen mod Erik Høgh-Sørensen bunder altså blandt andet i en forfalsket mail og falske beskyldninger fra en kandidat fra Radikale Venstre.

Det er altså Erik Høgh-Sørensen, der rammes af falske beskyldninger i denne sag, men alligevel ham, der ender ud med at få en advarsel.

Tilbage står flere spørgsmål:

Hvorfor har Dansk Folkeparti valgt at tildele Erik Høgh-Sørensen en advarsel, baseret på en klage fra Radikale venstre? 

En klage der kommer fra en radikal kandidat, der har forfalsket beviser, som kommer med dokumenterede falske anklager?

Hænger det sammen med, at det er Morten Messerscmidt’s tidligere rival i formandsopgøret?

Trækker Dansk Folkeparti advarslen tilbage?

Ekskluderer Radikale Venstre deres kandidat?

Hvorfor vælger Radikale Venstre at sende en klage videre fra et medlem, der gentagne gange er kommet med falske beskyldninger, der gentagne gange chikanerer politiske modstandere på Twitter?

Hvorfor vælger Radikale Venstre at klage på vegne af et medlem, der fabrikerer falske mails for at ramme en politisk modstander?

Har landsledelsen hos Radikale Venstre tænkt sig at ekskludere et medlem, der dokumenteret har forfalsket beviser, kommer med fabrikerede påstande mod politiske modstandere?

Vi har bedt både Dansk Folkeparti, Sofie Carsten Nielsen, Radikale Venstre om en kommentar og vender selvfølgelig tilbage, hvis de reagerer.

Det er lidt pinligt for Ekstra Bladet, at man har set sig så blind på vinklen, den interne ballade i Dansk Folkeparti, at man ikke har undersøgt sagen helt til bunds.

Truer med retssag

Efter vi offentligjorde dette indlæg har Janus Tobias Saito-Madsen henvendt sig og truer os nu med retslige konsekvenser.

Vi finder det dybt komisk, at en person der er kommet med dokumenteret falske beskyldniger, og i følge det amerikanske universitet har fabrikeret en fake mail, ønsker at retsforfølge os. Vi tager det helt roligt og afventer med sindsro en stævning.

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ