NYHED

Radikale Venstre: Hitler udgjorde ikke en trussel mod menneskeheden

Radikale Venstre, partiet der elsker samarbejde med mørke ideologier, mener ikke, at Hitler udgjorde ikke en trussel mod menneskeheden.
Radikale Venstre Alternativet Hitler udgør ikke en trussel

Alle der bare kender en lille smule til historien ved, at Radikale Venstre var en af hovedkræfterne bag den skadelige samarbejdspolitik med Hitler, nazismens psykopatiske fører.

Men det er ikke kun i fortiden, at Radikale Venstre har en stor forståelse for Hitler og hans ugerninger mod menneskeheden.

Tag f.eks. det radikale (tidligere Alternativet) byrådsmedlem i Sorø, Niels Aalbæk Jensen, der på Twitter udtrykker sig på følgende måde:

Radikale venstre forsætter samarbejdspolitiken

Radikale Venstre Alternativet Hiter
Hitler ikke en trussel

“Hitler udgjorde ikke en trussel mod menneskeheden. Donald Trump og det republikanske parti gør derimod. De fornægter klimatruslen og demontere alle tiltag til at forsvarer vores overlevelse. Det republikanske Parti er den farligste organisation i menneskehedens historie.”

Christian Marcussen, der er klummeskribent og “Groft sagter” på Berlingske, skriver godt nok, at Niels Aalbæk Jensen er en af Alternativets kandidater, men han er i den nuværende byrådsperiode skiftet til Radikale Venstre.

Her ses Uffe Elbæk med Niels Aalbæk Jensen

Altså står Radikale Venstre inde for hans holdninger.

Hitler var ikke en trussel

Så et Radikale Venstre / tidligere Alternativet medlem mener seriøst, at Hitler ikke var en trussel mod menneskeheden. Den udtalelse i sig selv topper ranglisten af idioti, men han er overhovedet ikke færdig.

Han udnævner også det republikanske parti som den største trussel mod menneskehedens historie. Altså større end det nazistiske parti, større end det kommunistiske parti.

Hans udtalelser taler for sig selv. Hans idioti taler for sig selv.

Lad også lege, at en borgerlig var trådt frem, havde udtalt, at hitler ikke udgjorde en trussel mod menneskeheden.

Hvordan have journalister, Radikale venstre, Alternativet og resten af centrum-venstre reageret, hvis dette var tilfældet?

Det ved vi alle godt.

Udelukket fra Facebook

Ikke nok med at det Radikale byrådsmedlem udstiller sig selv som den største tåbe i dansk politik, så vælger Facebook også at udstille sig selv.

Man vælger simpelthen at udelukke den person, der gør opmærksom på vanviddet.

Det er så ikke første gang, at man ser venstrefløjen, i samarbejde med Facebook, få udelukket politiske modstandere.

Men sådan reagerer man jo, når man tydeligvis mangler fornuft og argumenter.

Info: Vi har forsøgt at finde linket til det pågældende tweet, Niels Aalbæk Jensen’s twitterprofil, men det ser ud som om, at han har slettet sin konto. Tager vi fejl, har du linket, så skriv gerne til os.

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du er også velkommen til at indsende debatindlæg.

LÆS OGSÅ