Radikale Venstre: Skandale at politiet beskytter Israels Ambassade

Kandidat fra Radikale Venstre mener på twitter, at det er en skandale at politiet forsvarer sig selv og Israels Ambassade.
Radikale Venstre Israels Ambassade
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Kashif Ahmad, der er kandidat for Radikale Venstre i København, og tilhænger af ideologien Islam, kalder på Twitter det en skandale, at dansk politi beskytter Israels Ambassade i københavn, og politiet selv, mod angreb, vold og hærværk:

“En skandale at der bliver kastet med kanonslag mod ambassaden og en skandale at politiet skyder med tåregas i folkemængden fuld af børn og ældre mennesker”

Islam angriber Israels Ambassade

Israels Ambassade angrebet

Politiet har til TV 2 udtalt følgende om situationen:

“Blandt demonstranterne var der en større gruppe urostiftere, der begyndte at kaste sten på både ambassaden og politiet, og vi var derfor nødt til at anvende gas og stave mod dem”

Kort sagt: politiet har passet deres arbejde.

Som man også har set i Gazastriben, hvor Hamas bruger børn som beskyttelse og ofre, vælger den Radikale politiker Kashif Ahmad, at bruge børn som undskyldning.

Man tager ikke børn med til en demo, hvor man på forhånd ved, at der kan opstå ballade og vold, med mindre man vil bruge børnene som propaganda.

Vi har før set at Islam gerne brænder ambassader ned, så politiet skulle selvfølgelig gribe ind, før Israels Ambassade blev løbet over ende af Islams gadehær.

Radikale Venstre må melde klart ud

Radikale venstre søger gerne stemmer i radikaliserede moskeer, men nu går partiet direkte ud og kritiserer politiet for at beskytte sig selv og udenlandske ambassader i forsøget på stemmefiskeri.

Radikale venstre, med Sofie Carsten Nielsen i spidsen, må på det kraftigeste tage afstand fra deres kandidat, smide ham ud af partiet, eller også bakker man direkte op om Islam’s vold, hærværk og trusler.

Vi har de seneste dage set, hvordan centrum-venstre har været ude i noget, der nærmer sig antisemitisme, bakke op om Hamas terrorister.

Det er en skandale, og på tide medierne begynder at skrive om det. Men medierne har selv mere travlt med at tvivle på politiet end at fortælle fakta.

Læs også disse indlæg

Mette Frederiksen bisidder håner minkkommissionen

Mette Frederiksen's bisidder håner minkkommissionen

TV 2 News Fødselsdag - 15 år med vinkling

TV 2 News Fødselsdag: 15 år med vinkling

Tør Ekstra Bladet bringe Muhammed tegningerne?

Tør Ekstra Bladet bringe Muhammed tegningerne?

Inger Støjberg skal frikendes

Inger Støjberg skal frikendes

En del af disse temaer

Tema Israel under angreb
Tema Islam - Danmarks Fremtid

Relaterede politikere

Danmarks Fremtid - Fra borgerlige til borgerlige - borgerlige der vil Danmark

Sofie Carsten Nielsen

Læs mere om disse partier

Radikale Venstre

Seneste nyheder

Seneste debatindlæg

Seneste videoer

Kritiske spørgsmål? Lev med det

I folketingets spørgetime viser Mette Frederiksen igen sin arrogance og sit magtmisbrug. Kritiske spørgsmål får hende til at lukke ned.

Politiken lyver om vold mod kvinder

Nye Borgerlige’s parodi på DR Detektor, Reflektor, har kigget nærmere på mediernes dækning af debatten om vold mod kvinder. Politiken bliver her afsløret i den