NYHED

Dokumentfalsk: Radikale Venstre kandidat lyver forsat

Radikale Saito-Madsen fortsætter sine mange løgne. og endnu en person bevæger sig ud i dokumentfalsk. Seneste nyt i den Radikale skandale.
Dokumentfalsk - Radikale Venstre kandidat lyver forsat
Du kan læse hele vores dækning af Radikale Venstre’s sag om dokumentfalsk her. Der har du også mulighed for at se den forfalskede mail.

Sagen om dokumentfalsk begået af Radikale Venstre’s Janus Tobias Saito-Madsen fortsætter med at udvikle sig. Vi giver dig seneste nyt i skandalen.

Vi kan bl.a. fortælle om fortsatte falske beskyldninger fra Saito-Madsen, og så er der dukket endnu en person op, der påstår, at han ved hjælp af mail fra San Francisco State University kan bevise, at universitet selv, DR detektor og Erik Høgh-Sørensen lyver.

Saito-Madsen mange løgne

Siden vi begyndte at skrive om Radikale Saito-Madsen’s dokumentfalsk og falske beskyldninger vendt mod Dansk Folkeparti’s Erik Høgh-Sørensen, har Saito-Madsen fastholdt sine anklager, fastholdt at hans forfalskede mail er ægte.

Også så sent som i dag, hvor han på Twitter har kommenteret med følgende udtalelse:

Men problemet er bare, at det er endnu en af Saito-Madsen’s mange løgne. For som vi har dækket, så har San Fransisco State University, hvor Høgh-Sørensen har taget sin uddannelse, allerede over for DR Detektor bekræftet, at Høgh-Sørensen har taget sin uddannelse, og dermed sin eksamen:

Vi er i besiddelse af flere billeder af Eriks eksamensbevis. Og desuden bekræfter universitetet, at Erik har færdiggjort sin uddannelse der, som vi også siger i programmet

Adina Ren, vært på DR Detektor

Løgnene fra Saito-madsen fortsætter altså, det samme gør hans chikane mod byrådspolitikeren fra Dansk Folkeparti.

Jeg oplever en generel forråelse i tonen i politik, og jeg synes, der er en klar tendens til, at især Radikale Venstre udsættes for haderetorik fra det yderste højre.

Janus Tobias Saito-Madsen, Radikale Venstre.

Tidligere har samme Saito-Madsen over for Fyens Stiftidende været ude at kommentere på en “forråelse i dansk politik”.

Han har også så sent som i dag snakket om “mobbekultur” på Twitter.

Må vi herfra give Radikale Venstre og Saito-Madsen et godt råd: Stop med at belære andre, før I har styr på eget hus, egne løgne og egen chikane.

Ny person blander sig med opdigtede mails

Flere personer har været med i den radikale hetz, de falske beskyldninger, vendt mod Erik Høgh-Sørensen.

Nogen har faktisk fundet det besværet og tiden værd at oprette decideret fake kontoer, som kun har det ene formål, at gå efter en folkevalgt politiker.

Tag for eksempel Twitter kontoen, der går under navnet Peter Juhl Jensen.

Vi ved fra flere, at kontoen er falsk, men vi er stadig ved at undersøge de nærmere omstændigheder. Men man kan se på kontoens mange tweets, at kontoen udelukkende går efter at chikanere Erik Høgh Sørensen mest muligt (og nu også undertegnede efter jeg har afsløret kontoen).

Peter Juhl Jensen løgn om mail og telefonopkald

Som man kan se herover, har profilen Peter Juhl Jensen også været ude med falske påstande om mail og telefonopkald, der skulle bekræfte, at Erik Høgh-Sørensen aldrig har taget sin uddannelse.

Her kan vi igen henvise til udtalelserne og dokumentationen fra San Fransisco State University, der tydeligt afslører Peter Juhl Jensen’s mange løgne. Desuden vil Peter Juhl Jensen ikke fremlægge hans beviser.

Som Saito-Madsen har kontoen Peter Juhl Jensen også i dag været ude og gentage de mange løgne. 

Vi er som sagt i gang med at undersøge profilen Peter Juhl Jensen og dens forbindelse til den radikale politiker Janus Tobias Saito-Madsen.

Vi finder det underligt, at profilen påstår de samme løgne som Saito-Madsen. Og at profilen i mange henseender bruger de samme beskrivelser som den radikale politiker.

Vi har kontaktet Radikale Venstres’s landsledelse samt partiets afdeling i Faaborg-Midtfyn. Ingen har endnu udtalt sig om deres medlem, Janus Tobias Saito-Madsen, hans dokumentfalsk og falske beskyldninger.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ