Danmarks Fremtid
NYHED

Radio Loud (24syv) legitimerer brandstiftelse som politisk middel

Medier som Loud / 24syv bruger skattekroner på at holde mikrofonen for venstrefløjens ekstremister. En ekstremist der opfordrer til brandstiftelse.
Radio Loud (24syv) legitimerer brandstiftelse som politisk middel

Her til formiddag i programmet “Z for Zamani” ledet af værten Nima Zamani valgte den skatteyderbetalte radiostation Radio Loud, at invitere en af venstrefløjens ekstremister i studiet til en debat om udflytning af studiepladser.

Det drejer sig om ekstremisten Jens Philip Yazdani, der bl.a. tidligere har hyldet og opfordret til brandstiftelse som et legitimt middel i en politisk kamp.

Ekstremisten Jens Philip Yazdani reklamerede selv på Twitter for hans deltagelse:

Jeg er med i @radioloud_dk kl. 10 for at diskutere såkaldt udflytning. I realiteten er der ingen udsigt til 'flere og bedre uddannelser i hele Danmark', men tværtimod færre uddannelser, højere adgangskrav, og grotesk mord på humaniora, der står til at få lukket mellem ca. 10-25%

Altså bruger ekstremisten Radio Loud’s naivitet til at promovere sig selv.

Brandstiftelse

I forbindelse med den store debat om Black Lifes Matters, og de store optøjer i USA, hvor den yderste venstrefløj bl.a. angreb politistationer, og brændte dem ned, skrev Yazdani følgende på sin Facebook profil:

I USA har demonstranter brændt mindst én politistation i Minneapolis af, efter drabet på George Floyd. Det er godt. En proportionel og effektfuld aktion. Når politiet konsekvent slagter sorte mennesker, mens myndighederne mere eller mindre ser passivt til, bør befolkningen selvfølgelig tage skeen i egen hånd – og stoppe politiet. Det er altså godt, at politistationer brændes af. Men det er ikke nok

Ekstra Bladet skrev bl.a. om sagen.

Da kritikken efterfølgende haglede ned over ham, valgte han at slette indlægget. Men har siden fastholdt sine holdninger.

Yazdani kom for første gang i medierne i forbindelse med en debat om integration, hvor han kom i en ophedet debat med Dansk Folkeparti’s Martin Henriksen.

Loud svigter som andre medier

Havde Loud haft ekstremisten inde for at udstille hans holdninger, hans opbakning til bl.a. brandstiftelse, så havde situationen været en anden. Så havde det været helt legitimt.
Men her vælger den skatteyderbetalte radio at hive Jens Philip Yazdani ind i en debat om udflytning af uddannelser. Man nævner intet om hans antidemokratiske holdninger, hans opfordringer til brandstiftelse og det, der er værre.
Ved at bruge ekstremister som Yazdani som debattører, giver Loud, og andre medier, unge mennesker den ide, at man bare kan tilslutte sig den yderste venstrefløjs antidemokratiske holdninger, udøve og opfordre til brandstiftelse, så bliver man inviteret i radioen, på TV.

Og det er desværre ikke første gang, at danske medier vælger at bruge Yazdani efter hans udtalelser om brandstiftelse. Det kan du læse med som her.

Enhedslisten

Man har også set, hvordan medierne har båret andre af venstrefløjens ekstremister frem.

I 1994 var han med i en bus, fyldt med køller og andre våben, på vej mod Jonni Hansens hjem i Greve. I 1998 blev han dømt for hærværk mod Sandholmlejren. Og i 1999 var han blandt den gruppe, som den danske nazileder, Jonni Hansen, påkørte, da de var i gang med at save hans plankeværk i stykker med en motorsav.

Et af de helt grelle eksempler er Enhedslisten’s tidligere folketingsmedlem Pelle Dragsted, der på trods af vold og hærværk mod politiske modstandere, bliver hyldet hos medierne.

260.000.000 skattekroner bliver altså brugt på at promovere en af venstrefløjens yderliggående ekstremister.

Endnu et hårdtslående bevis på, at mediestøtte, licens og statsmedier skal afskaffes.

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også bidrage ved at indsende debatindlæg.

Husk du kan støtte driften af Danmarks Fremtid via MobilePay box25487.

LÆS OGSÅ