NYHED

Glædelig Ramadan 2021

I dag starter muslimernes Ramadan 2021. Og midt i en covid-19 pandemi må man frygte for stigning i smitten. Lad os bruge ramadanen til at se på fakta om Islam.
Ramadan 2021

Vi ser i øjeblikket stabile covid-19 tal, men med start af Ramadan 2021, muslimernes 29 dage uden mad, drikke, rygning og seksuelt samvær fra daggry til solnedgang, vil vi uden tvivl komme til at se mange områder i Danmark få en pludselig stigning i covid-19 smitte.

Efter daggry vil vi se muslimer samle sig i store grupper, hvor hvorfor skulle de stoppe nu, og dermed skabe risiko for en voldsom stigning i covid-19.

Islam og Covid-19

For fakta er, at ikke-vestlige, primært tilhængere af islam, er overrepræsenteret i covid-19 statistikkerne, om centrum-venstre vil det eller ej, noget vi før har skrevet om her på DanmarksFremtid.dk

Tallene lyver ikke:

Ikke-vestlige og Covid-19
Ikke-vestlige og Covid-19

Men de politisk korrekte, de naive, vil ikke forholde sig til tallene. Man bruger sociale forhold som faktor. Men danskerne lever under de samme forhold som mange ikke-vestlige i Danmark.

Danskerne arbejder også inden for de samme fagområder, som ikke-vestlige.

Sundhedsstyrelsen fejrer Ramadan 2021

Sundhedsstyrelsen har også bemærket, at Ramadanen starter i dag. Derfor har styrelsen fået udarbejdet en fin plakat, der selvfølgelig er udarbejdet på flere sprog:

Sundhedsstyrelses Ramadan plakat
Sundhedsstyrelses Ramadan plakat

Men hvordan hænger det sammen med, at de politisk korrekte afviser, at Islam og dens kultur udgør et specielt problem, også når det gælder covid-19?

Hvis islam ikke udgør et problem, er der vel ingen grund til at henvende sig direkte til Islam?

Plakaten og fakta afslører igen de naive, afslører igen Islam.

Yderligere fakta om Islam

For at fejre starten af Ramadanen, leverer vi helt gratis fakta til dig:

Vold Mod Kvinder
Vold Mod Kvinder

Fakta er bl.a. at ikke-vestlige, igen primær tilhængere af Islam, også er overrepræsenteret i statistikkerne, når det gælder vold mod kvinder. Det er primært migranter og deres efterkommere, der fylder op på krisecentre.

Voldtægter

Fakta er også, at det primært er ikke-vestlige, der begår hovedparten af voldtægter i Danmark. Når det gælder overfaldsvoldtægter, er forskellen endnu mere tydeligt.

Så i dag, mens det meste af det politiske Danmark ønsker muslimer en glædelig Ramadan, burde vi tage en debat om Islam. En debat baseret på fakta, ikke politisk korrekthed og offermentalitet.

Glædelig Ramadan 2021.

LÆS OGSÅ