Danmarks Fremtid
NYHED

Rasmus Stoklund fjernede ukrudt og så angreb Radikale Venstre

Rasmus Stoklund viser ukrudt fra sit havearbejde og så går hele den politisk korrekte fløj amok i deres ekstremisme. Som set mange gange før.
Rasmus Stoklund og ukrudt

For et par dage siden gik advokater, der tjener godt på at arbejde for migranter, til medierne og forlangte, at personer på tålt ophold skal have lov til at arbejde.

Mennesker der er på tålt ophold er blevet udvist af danmark, så selvfølgelig skal de ikke arbejde i Danmark. De skal sendes hjem, længere er den ikke.

Rasmus Stoklund i haven

På Facebook valgte socialdemokraten Rasmus Stoklund at kommentere på advokaternes mærkelig forslag med et opslag, hvor han bl.a. skrev:

“Holder pause fra havearbejdet, og så er der tid til at gøre status på en af dagens pressehistorier.
Udlændinge som er på såkaldt “tålt ophold” er helt og aldeles uønskede i Danmark. De fleste af dem er straffet for alvorlige forbrydelser, og de burde være i deres hjemlande, men det er der desværre forhold, som umuliggør”

Og for at dokumentere sit arbejde, valgte han at vedhæfte et billede af en spand med ukrudt. Et helt almindeligt dagligt billede fra danskernes hverdag. Billedet kan du se herunder:

Ukrudt

Ukrudt

Der gik ikke lang tid før de politiske korrekte ekstremister gik til angreb på Rasmus Stoklund. Som f.eks. Radikale Venstre’s Kristian Hegaard, der på Twitter skrev følgende:

“Ukrudt som billede i opslag vedrørende udlændinge. Really, @RStoklund?! Hvor er det langt ude! #dkpol #dkmedier”

Radikale Venstre’s ekstremisme

Ikke ét sted sammenligner Rasmus Stoklund mennesker med ukrudt. Han skrev, at han havde et ophold i sit havearbejde og dokumenterede det så med et billede af … havearbejde.

Kristian Hegaard’s og andres mærkelige angreb afslører kun ham selv og de politisk korrektes mangel på argumenter.

De forsøger med alle midler at fjerne fokus på deres egen forfejlede politik.

De politisk korrektes ekstremisme

Det er ingen hemmelighed, at vi her på Danmarks Fremtid har et meget anstrengt forhold til Socialdemokraterne. For at sige det rent ud: Vi kan simpelthen ikke fordrage dem.

Men når den politiske korrekte fløj igen og igen manipulerer og lyver, så er det på tide at sige fra. På tide at sige fra når folkemord og masemord bliver hånet og nedgjort.

LÆS OGSÅ