Danmarks Fremtid
NYHED

S belønner Bryggeriforeningen for at tage Nick Hækkerup

Regeringens foragt for demokratiet er nu så åbenlys, at bestikkelse er helt normal. Også i sagen om Nick Hækkerup's skifte til bryggeriforeningen.
Socialdemokratiet belønner Bryggeriforeningen for at tage Nick Hækkerup

For omkring 14 dage siden valgt socialdemokraten og daværende justitsminister Nick Hækkerup pludselig at forlade dansk politik.

Hans begrundelse var, at det var på tide, at prøve noget nyt ud over dansk politik, som han havde været en del af i over 20 år:

I mere end 20 år har jeg lavet politik på fuld tid, som borgmester, folketingsmedlem og minister, og tiden er kommet til at gøre min indflydelse gældende på nye måder og skabe nye resultater uden for politik.

Men gennemskuer man det sædvanlige spin fra Socialdemokratiet, så er der ingen tvivl om, at de mange skandalesager, som den tidligere justitsminister har været indblandet i, har spillet kraftigt ind.

Lige nu afventer alle mink-kommissionen, der snart fremlægger deres rapport om regeringens grundlovsbrud og mange løgne i forbindelse med den ulovlige nedslagtning af et helt erhverv.

rigsadvokaten Jeg fører sagerne, som regeringen ønsker det Claus Hjort Frederiksen

Derudover så er der sagen om FE skandalen, som medierne i øjeblikket dækker i døgndrift. Her er Claus Hjort Frederiksen fra Venstre på vej til at blive tilladt for at have spredt statshemmeligheder, selv om alle kender til sagens indhold. 

En demokratisk skandale som Nick Hækkerup har været en betydelig del af, selv om han ikke vil indrømme det.

Flygter fra rigsret

Så før Nick Hækkerup kunne risikere at skulle for en rigsret sammen med mange af hans partifæller, bl.a. statsminister Mette Frederiksen, så sørgede han for at komme væk fra Christiansborg.

Hans nye tjans blev for den lille organisation Bryggeriforeningen, et stort tilbageskridt ren karriemæssigt.

Hvordan og hvorfor Nick Hækkerup lige valgte at blive direktør for Bryggeriforeningen, kan man gisne om.

Man kan også vælge at gisne om, hvorfor Bryggeriforeningen valgte at ansatte en mand fra et parti, Socialdemokratiet, der længe har ønsket et forbud mod salg af alle former for alkohol til unge under 18 år

Men så er det, at regeringen selv kommer med en melding, der pludselig kaster lys over Nick Hækkerup’s skifte til Bryggeriforeningen.

For i dag har sundhedsminister Magnus Heunicke været ude at meddele, at regeringen har valgt at droppe forbudet om salg af alkohol til unge under 18 år.

Regeringen beder Bryggeriforeningen overtage Nick Hækkerup, så han kan komme væk fra retsforfølgelse, til gengæld så fjerner regeringen deres alkohol forbud, der ville have kostet Bryggeriforeningens medlemmer mange penge.

I Danmark mener mange, at vi ikke har bestikkelse mellem politikere og erhvervsliv. Det er ganske enkelt naivt.

Opbygningen af bananrepublikken Danmark forsætter.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ