Danmarks Fremtid
NYHED

Regeringen misbruger offentlig myndighed til ja propaganda

På selve dagen hvor vi skal stemme om afskaffelse af EU forsvarsforbeholdet misbruger regeringen dansk EU-repræsentation til ja propaganda.
Regeringen misbruger offentlig myndighed til ja propaganda

Læs hele vores EU dækning i vores Tema “EU elitens fallitbo“.

Danskerne er lige nu på vej i stemmeboksene for at afgive deres stemme i afstemningen om afskaffelse af EU forsvarsforbeholdet.

Og indtil sidste stemme er afgivet, bruger regeringen, Socialdemokratiet og resten af ja-siden, alle midler for at få afskaffet forsvarsforbeholdet.

For lidt under en halv time siden kunne man på Twitter kontoen for Danmarks officielle EU-repræsentation se følgende tweet:

En dansk offentlig myndighed går altså ud med et budskab om håbet om et ja fra udenrigsminister Jeppe Kofod. Der er ingen udtalelse eller kommentar fra nej-siden.

Her er hvad EU-repræsentation skriver om dem selv:

Den danske EU-repræsentation varetager danske interesser i EU. Vi er regeringens øjne, ører og talerør i forhold til Kommissionen og Europa-Parlamentet og fremmer danske synspunkter i forhandlingerne med de andre medlemslande i Rådet. Vi repræsenterer Danmark.

Socialdemokratiet og regeringen forsætter med at misbruge embedsværket. Regeringen udgør et demokratisk problem.

Mindre EU, mere NATO. Stem nej.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ