Danmarks Fremtid
47,5%
NYHED

Bevis: regeringen var klar over lovbrud i minkskandalen

Vi kan her dokumentere, at Mette Frederiksen bevidst fortsatte med at begå lovbrud, selv om der manglede lovhjemmel i minkskandalen.
regeringen var klar over lovbrud i minkskandalen
Du kan læse hele vores dækning af Mette Frederiksens grundlovsbrud og minkskandalen her.
Mette Frederiksen, regeringen, socialdemokratiet og støttepartierne påstår alle, at der ikke var med forsæt, at regeringen ikke gjorde det bevidst, da Mette Frederiksen og kumpaner begik grundlovsbrud og nedslagtede alle danske mink ulovligt.

En minister straffes, hvis han forsætligt eller af grov uagtsomhed tilsidesætter de pligter, der påhviler ham efter grundloven eller lovgivningen i øvrigt eller efter hans stillings beskaffenhed.

Men laver man en tidslinje over forløbet, så er det tydeligt, at regeringen fortsatte den ulovlige nedslagtning og udbetaling af tempobonus, selv om man var klar over, at der ikke var lovhjemmel.

Ansvar for en af kongen underskrevet beslutning påhviler såvel enhver minister, der har medunderskrevet, som ministre, der på anden måde har medvirket til beslutningens tilblivelse.

Støttepartierne har de sidste par dage fredet både Mette Frederiksen og regeringen. Men deres undskyldninger for at beskytte Mette Frederiksen, lade hende slippe for konsekvenser, er løgne, manipulationer og bevidst forkert læsning af rapporten.

Tidslinjen beviser fakta. Mette Frederiksen og regeringen begik bevidst lovbrud. Mette Frederiksen og flere af hendes ministre skal stilles for en rigsret.

Tidslinje over minkskandalen

Mangler der andre vigtige datoer, som beviser, at regeringen, og dermed Mette Frederiksen, begik forsæt, da de nedslagtede samtlige danske mink ulovligt, så skriv gerne til kontakt@danmarksfremtid.dk. Husk at vedlæg dokumentation.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk. Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ