NYHED

Regeringens støtteklubber i åben krig

Mens valget nærmer sig, kæmper Mette's støttepartier om, hvem der sælger mest ud for ministerposter. Krigen mellem støtteklubberne er i gang.
Regeringens støtteklubber i åben krig - Karsten Hønge SF - Mads bay Radikale Venstre
Mens medierne har travlt med at skrive om åbenbart ren ragnarok blandt de blå partier, vinklingen skal jo passes, så foregår der lige nu en både ganske komisk men også pinlig debat mellem Mette Frederiksens to støttepartier, Radikale Venstre og Socialistisk Folkeparti.
De to partier er de sidste par dage gået i flæsket på hinanden med beskyldninger om at sælge ud for ministerposter. Noget som sådan set er korrekt for begge parter. Mere om det sidst i dette indlæg.

Børnehave niveau

Onsdag gik Socialistisk Folkeparti’s folketingsmedlem Karsten Hønge ud med en – passende – storsviner på Twitter vendt mod Radikale Venstre, som han beskyldte for kun at tænke på radikale ministerposter og ikke andet.
Det kommenterede Radikale Venstre’s hovedbestyrelsesmedlem Mads Bay ved at skrive, at det er Socialistisk Folkeparti, der om nogen er interesseret i at komme i regering.
Hvis man ser bort fra, at de to kamphaners “debat” sådan set kun rammer det sædvanlige børnehave niveau i dansk politik (undskyld til børnehavnerne), så er det dybt komisk men også dybt pinligt for dansk politik at være vidende til en krig blandt regeringens støtteklubber om, hvem der er de største skødehunde, hvem der sælger mest ud.

Radikale freder Mette

Når det kommer til stykket, så har de to partier sådan set begge ret. For både Socialistisk Folkeparti og Radikale Venstre har gennem Mette Frederiksen’s regeringsperiode gjort alt for at please Socialdemokratiet og regeringen, med det eneste formål,  at man efter et snarlig valg kan få nøglerne til et stort antal ministerbiler.
Det er velkendt, at både Socialistisk Folkeparti og Radikale Venstre har fredet Mette frederiksen og hendes regering for konsekvenserne af lovbrud, vildledning og ulovlige instrukser.
Så længe der er tale om en socialdemokrat, så længe der er muligheder for ministerposter, så bakker Radikale Venstre gerne op om grundlovsbrud, løgne, trusler, svindel og tydeligvis også sexkrænkere, som Sofie Carsten Nielsen gjorde onsdag i B.T.
Så sent som onsdag udtalte Sofie Carsten Nielsen desuden, at hun ingen problemer ville have med igen at overlade statsministerposten til Mette Frederiksen, det skal bare være en flertals regering. Indforstået, ministerposter til Radikale Venstre.

Skødehunden Pia Olsen Dyhr

Pia Olsen Dyhr fra Socialistisk Folkeparti har flere gange givet udtryk for ønsket om en regering med Mette Frederiksen i spidsen med deltagelse af blandt andre SF. Også selv om den ene skandalesag efter den anden afslørede Mette Frederiksens angreb på retsstaten og demokratiet.
Pia Olsen Dyhr har endda været ude at forsvare statsministeriets departementschef Barbara Bertelsen, der fik ganske alvorlig kritik i minkkommissionens rapport. En kritik der skulle have kostet en hjemsendelse, men intet er sket.
Og gennem hele skandalen om de slettede sms’er i minksskandalen har Pia Olsen Dyhr den ene gang efter den anden, bakket den socialdemokratiske regering op, med blandt andet hårde angreb på blå blok, i stedet for angreb på dem, der har slettet beviser, dem der har begået lovbrud, nemlig Mette Frederiksen, hendes regering og hendes embedsmænd.
Sandheden er, at en stemme på Radikale Venstre og Socialstisk Folkeparti er en stemme på Mette Frederiksens fortsatte angreb på retsstaten og demokratiet.
Giver støttepartierne Mette Frederiksen en ny tur i statsministeriet, får de en belønning i form af ministerposter.

Enhedslistens løgne og dovenskab

Og bare rolig, vi har ikke glemt det sidste støtteparti, nemlig Enhedslisten. Et parti det er lige så store skødehunde som Socialistisk Folkeparti og Radikale Venstre er over for Mette Frederiksen og hendes regering.
Faktisk er Enhedslisten så store skødehunde, at partiet ikke engang gad læse minkkomissionens rapport før de frikendte Mette Frederiksen. Partiet havde heller ingen problemer med at lyve for at dække over statsministeren.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ