NYHED

Rejs hjem til Syrien Abdul

Syriske migranter har ikke krav på ophold. Rejs hjem til Syrien og byg dit land op og kæmp for demokrati, Abdul.
Rejs hjem til Syrien Abdul

Rejs hjem til Syrien og byg landet op. Så enkelt burde det være, men medier, og resten af centrum-venstre, forsætter med at gøre både syrere og Danmark en bjørnetjeneste.

Ekstra Bladet har ført an i kampagnen for at lade syriske migranter blive i Danmark. I dag leverer avisen endnu en omgang politisk korrekt sødsuppe propaganda. En syrisk migrant, Abdul, vil ikke hjem til Syrien.

Ekstra Bladet skriver følgende:

“Abdul skriver at han og familien ikke har gjort noget forkert, at de vil integrere sig og blive en del af det danske samfund og at de for eksempel hænger julelys op og giver gaver, når der er jul, selvom de ikke er kristne.”

Det her handler ikke om, hvor mange julelys Abdul og andre syrere hænger op. Det handler om, at Abdul, hans familie og andre migranter ikke er blevet lovet permanent ophold, og heller aldrig skal have det.

Begynder man først at love og tilbyde alle migranter permanent ophold, vil ikke alene Danmark bukke under, men hele vesten. Og ikke mindst det system, der er aftalt internationalt.

Rejs hjem og byg dit land op

Hele debatten om Syrien, og de mange migranter, der ikke vil rejse hjem, glemmer en vigtig detalje. lande som Syrien vil aldrig nogen sinde forlade middelalderen, få demokratier, hvis naive politisk korrekte vestlige politikere bliver ved med at importere indbyggerne til vesten, til Danmark.

Personer som Abdul skal hjem og kæmpe for sit land, hjem og hjælpe med at bygge et demokrati op. Ellers vil vi igen og igen se migranter ankomme til danmark

Det gælder Syrien, og det gælder resten af mellemøsten, resten af konfliktområderne. Så længe vestens politikere forsætter deres naivitet, vil mellemøsten være overtaget af islam og en middelalderlig krigerisk mentalitet.

Og ja, der er tale om migranter, ikke flygtninge. Abdul og resten af de mange personer, der konstant ankommer til Danmark, har rejst gennem flere sikre lande, og dermed er de skiftet fra at være flygtninge til at være velfærdsmigranter.

De har rejst efter at komme til det mest naive lande. Til et land hvor der er udsigt til den største indkomst.

Syrien

Centrum-venstre bruger konstant påstanden, at der ikke er sikkert i Syrien. Men lad os lige se på fakta.

Fakta er, at utallige syrere rejser hjem på ferie til det samme land, som de, efter eget udsagn, er flygtet fra. F.eks. Kan man i Jyllands-Posten den 2. maj 2021 læse følgende udtalelse:

“Mens debatten i Danmark raser om hjemsendelsen af de syriske flygtninge, fik jeg et chok, da jeg på mit fly til Beirut i påskeferien fandt ud af, hvor mange syrere der var om bord på vej til Damaskus via ruten med Middle East Airlines fra Kastrup til Beirut.”

Og den 6. april 2021 kan man i Ekstra Bladet læse følgende:

“Sidste år vendte 137 syrere hjem med økonomisk støtte fra Danmark. Syrerne er den nationalitet, hvor allerflest benytter sig af repatrieringsordningen, der giver hver voksen 144.900 kr.”

Så så længe man får lidt flere penge fra den Danske stat, så er Syrien åbenbart sikker.

Vågn nu op, drop naiviteten.

LÆS OGSÅ