NYHED

Rejs til Pakistan, Sikandar Siddique

Gang på gang ytrer Sikandar Siddique fra Frie Grønne ønsker om at gøre Danmark til en stat, der indordner sig under Islams ekstremisme.
Rejs til Pakistan Sikandar Siddique v 2

I dag afslutter tilhængerne af Islam deres Ramadan ved en stor fest kaldet Eid. Som altid er tilhængerne af ideologien ude at forlange, at Danmark skal indordne sig under Islam’s regler og normer.

Twitter har lederen af Frie Grønne, og tilbeder af Islam, Sikandar Siddique, i dag været ude at brokke sig over, at der ikke bliver taget hensyn til Islam i forbindelse med bl.a. eksamener:

Må vi endnu engang oplyse hr. Sikandar Siddique om, at hvis han, og andre tilhængere af islam, er så utilfredse med den måde, Danmark er indrettet på, den måde vi tilrettelægger vores samfund på, så fører danske politikere altså forsat de naive åbne grænsers politik.

Grænsen er åben

Det betyder for det første, at tilhængere af Islam kan rejse til Danmark, vel vidende, at de vil forsøge at ændre Danmark, så det passer bedre i stil med det, de er “flygtet” fra.

Men det betyder også, at det står tilhængere af Islam frit at rejse hen til de lande, som åbenbart bedre kan tilfredsstille deres religiøse og ekstremistiske behov.

For eksempel kan Sikandar Siddique pænt tage hans forældre i hånden, tage det første fly til Pakistan, hvor forældrene kommer fra. Pakistan som uden at blinke vil tilbyde Siddique og familie de religiøse krav som de efterspørger. 

Sådan fungerer et demokratisk samfund. Ingen tvinger nogen til at blive, hvis de hellere vil indordne sig under religiøse og ekstremistiske forhold.

Og ingen tvinger tilhænger af Islam til at rejse igennem flere sikre lande for at komme til Danmark.

Ekstremisten Siddique

Sikandar Siddique har flere gange vist, at han sætter sin ideologi og religion Islam, over det danske demokrati, vores grundlov og demokratiske spilleregler.

Som da han mente, at hvis det stod til ham, så skulle danske skolelever ikke undervises i den danske historie, hvis Islam’s vold, terror og antidemokratiske tankegang var indblandet.

Debat om ideologi ikke hudfarve

Lad mig til sidst slå fast, at det her ikke handler om race, etnicitet eller hudfarve. Du kan være en blegfed hvid tilhænger af Islam. Jeg vil forsat fortælle dig, at det stod dig frit at rejse.

Det her drejer sig om en kritik af en politiker, et parti, en ideologi og en religion, der ønsker at begrænse danskernes demokratiske rettigheder, som ønsker særrettigheder og som ønsker at ændre Danmark til et samfund, som mange af tilhængerne af Islam rent faktisk er “flygtet” fra.

Selv om vi er ganske kritiske over for Sikandar Siddique og hans med-ekstremister i Frie Grønne, så skal han dog også have lidt ros. Det er lykkedes ham at skrive et tweet uden brug af ordet racist.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ