Danmarks Fremtid
47,5%
NYHED

Søndagstanker: religiøs ekstremisme skal ud af folketingssalen

Når religiøs ekstremisme stadig har indvirkning på den politiske debat, selv om vi skriver 2022, så er det en falliterklæring for det danske demokrati.
Religis ekstremisme skal ud af folketingssalen - Sikandar Siddique - Frie Grønne - Elif Demir Gökce - Kristendemokraterne - Søndagstanker valget er dit - Folketingsvalg 2022
I Danmark gør vi gerne reklame for vores demokrati og retssamfund. Vi belærer gerne andre lande, når vi mener, at de lader deres samfund styre af ekstremister, antidemokratier og religion. Men med udviklingen i det danske demokrati de senere år, kan vi så tillade os at belære andre?
Et er, at Danmark, med Mette Frederiksen i spidsen, har udviklet sig til en af de sydamerikanske bananrepublikker, som vi ellers gerne har latterliggjort, når Enhedslisten har brugt dem som eksempler på den socialistiske drøm.
Noget andet er, at religiøs ekstremisme og hjernevask med stigende fart sniger sig ind på i det danske demokrati, Politikere lader religiøse regler påvirke, hvordan vores samfund ser ud og skal se ud.
På tirsdag kan vi risikere, at et stigende antal migranter og andre religiøse fantaster i Danmark vælger at stemme religiøs ekstremisme ind i Folketinget. Vi ser her nærmere på partierne Frie Grønne og Kristendemokraterne.

Sikandar Siddique er Islam forklædt som demokrati

Alle der har fulgt bare en smule med i dansk politik de sidste 4 år behøver ikke en nærmere introduktion af det ekstremistiske yderliggående venstrefløjsparti Frie Grønne og deres leder, Sikandar Siddique.
Der er stadig dem, der tror, at Sikandar Siddique er guds ellers rettere sagt Allahs gave til deres vildeste politiske drømme og ønsker. Dem som glemmer deres sædvanlige holdninger, når venstrefløjens nye fredningsprojekt Islam er indblandet. De burde læse med her.
Sikandar Siddique og Frie Grønne har under denne valgkamp præsenteret et forslag, der ved hjælp af kvoter skal sikre flere migranter og efterkommere af migranter i Folketinget. Nu skal det ikke længere være den demokratiske stemme, der afgør, om man bliver valgt, men ens hudfarve, race og etniske oprindelse.
Når Sikandar Siddique kommer med sådan et forslag, så er det ikke alene antidemokratisk, så er det et forsøg på at få ham selv i Folketinget, selv om stort set ingen danskere, migranter som etniske, ønsker det. Det er også et racistisk forslag, der udvælger mennesker alene på grund af deres hudfarve og etnicitet.
Sikandar Siddique er den ekstremistiske religiøse antidemokrat der nægter at debattere islams mord og mordforsøg. Da det iranske islamiske præstestyre i midten af september stod bag det brutale drab på den unge 22-årige kvinde Mahsa Amini var Frie Grønnes leder tavs.
Det samme var tilfældet, da det  selvsamme iranske præstestyre stod bag drabsforsøget på den berømte forfatter Salman Rushdie. Et drabforsøg der udelukkende skete, fordi forfatteren havde brugt sin ytringsfrihed.
Sikandar Siddique er den islamistiske religiøse ekstremist, der ikke alene sidder i folketinget og råber Allahs navn. Han er også ekstremisten der påstår, at Islam ikke er anerkendt i Danmark, selv om hans ideologi rent faktisk er et enerkendt trossamfund her i landet.
Sikander Siddique er manden der har tætte forbindelser til islamister. Manden der finder inspiration hos militante ekstremister og som har benægtet, at Al-Qaeda og Osama Bin Laden stod bag terrorangrebet på USA.
Sikandar Siddique og Frie Grønnes er ekstremister, der ønsker at censurere kritik af Islam. Ekstremister der ikke ønsker, at Folkeskolen underviser i dansk historie, udelukkende fordi det vil betyde visning af Muhammed tegningerne.
Sikandar Siddique er leder for et parti, der ønsker at nedlægge det danske demokrati, som vi kender det. Han og hans parti ønsker at religionen og ideologien Islam skal have bestemmelse over, hvordan vi i Danmark indretter vores samfund.
Der er ikke og skal ikke være plads til den form for religiøs ekstremisme i det danske folketing. Derfor skal partiet smides ud af Folketinget på tirsdag.

Kristendemokraterne er kristlig ekstremisme

Mens det hovedsagligt er Islam, der viser sin ekstremistiske religiøse holdninger frem i Danmark, så kan andre trosretninger også være med. For eksempel er der partiet Kristendemokraterne, der igen stiller op til et valg i forsøget på at komme i Folketinget.
Kristendemokraterne er et parti, der blev stiftet på baggrund af indførelsen af abort i Danmark. De påstår godt nok nu, at de ikke længere går ind for afskaffelsen af kvinders ret til at bestemme over egen krop, men det er vist nærmere en løgn for at tækkes vælgerne.
Senest under partiets landsmøde så man, hvordan den kristlige religiøse ekstremisme dukkede frem flere gange fra talerstolen.
Danskerne er godt klar over, at man i Kristendemokraterne har at gøre med stærk fundamentalistisk religiøs ekstremisme, for det er efterhånden længe siden, at partiet har været valgt ind i folketinget.

Kristendom og islam har ekstremisme til fælles

Så hvad gør man som parti for at kunne tiltrække nye vælgere? Man opstiller selvfølgelig nye kandidater, der kan være med til at tiltrække andre religiøse ekstremistiske trossamfund, som for eksempel Islam.
Kristendemokraterne har til dette folketingsvalg valgt at opstille den religiøse tørklædebærende Islam tilbeder Elif Demir Gökce. En kandidat der er for ekstremistisk selv for Radikale Venstre.
I programmet ‘Alis fædreland‘ på den skatteyderbetalte radiostadion 24syv udtalte Elif Demir Gökce i januar i år, at halshugningen af den franske lærer Samuel Paty skulle være en såkaldt ‘false–flag’ operation, der ifølge hende selv skulle være udført af den spanske efterretningstjeneste i Catalonien.
Elif Demir Gökce gav flere gange udtryk for, som en rigtig tilbeder af islam, at det ikke var rigtige muslimer, der begik terror og halshuggede kritikere af den mørke ideologi.

Det er i hvert fald ikke en muslim, der har slået ham ihjel, det tror jeg ikke på

Fakta er, at Samuel Paty blev halshugget på åben gade af den 18-årig russiskfødt tjetjener, Abdoullakh Anzorov, udelukkende fordi den franske skolelærer havde vist en Muhammed tegning i undervisningen.
Kristendemokraterne har, selv om interviewet findes på bånd, nægtet, at deres nye kandidat skulle have givet udtryk for ovenstående ekstremistiske holdninger. Da vi blev ved med at forlange svar, valgte partiet og dets nuværende leder, Marianne Karlsmose, at blokere os på både Facebook og Twitter.
Danmark har ikke brug for religiøs ekstremisme via partier som Frie Grønne og Kristendemokraterne. Vi har brug for det komplet modsatte. Vi har brug for frihed, fakta og demokrati.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ