NYHED

Rigsrettens dom støttepartiernes hykleri

Dagens dom har ikke bare afsløret et knæfald for mørke ideologier. Rigsrettens afgørelse har også afsløret Mette Frederiksen's støttepartiers hykleri
Rigsrettens dom støttepartiernes hykleri

I dag blev Inger Støjberg idømt 60 dages fængsel for at have, i følge den politisk nedsatte rigsret, overtrådt loven i forbindelse med hendes forsøg på at redde barnebrude, der var kommet til Danmark.

Andre vil mene, at den tidligere udlændinge- og integrationsminister fik en politisk dom for at bekæmpe religiøs ekstremisme.
Dommen har selvfølgelig ryddet mediernes sendeflade og affødt en del kommentarer fra både råd og blå blok. Også fra regeringens støttepartier Enhedslisten, Socialistisk Folkeparti og Radikale Venstre.

Støttepartierne er ude med de helt store ord, ord som retstat, demokrati og anstændighed. Men deres ord ender kun ud med at udstille egen hykleri og dobbeltmoral.

Støttepartierne ender kun ud med endnu engang at vise sig som regeringens skødehunde.

Enhedslisten afslører sig selv

Enhedslistens tidligere Folketingsmedlem, den dømte volds- og hærværks ekstremist Pelle Dragsted, der nu sidder i byrådet på Frederiksberg, udtaler følgende på Twitter:

Det er bemærkelsesværdigt, at tænke på, at havde venstre eller støttepartierne selv taget ansvar og væltet Støjberg dengang, så havde der aldrig kommet en kommission eller rigsret. Det hævnede sig, at man holdt hånden over Støjberg dengang.

Pelle Dragsted, tidligere dømt folketingesmedlem for Enhedslisten

Så er det man jo stille og roligt kan spørge Pelle Dragsted og Enhedslisten, hvorfor statsministeren forsat hedder Mette Frederiksen? Hvorfor har man ikke væltet hende og regeringen?

Hvorfor har man ikke væltet regeringen og dermed Mette Frederiksen, når loven er overtrådt (manglende lovhjemmel), når statsministeren flere gange er grebet i at lyve?

Er det fordi, man ikke har tænkt at sende Mette Frederiksen’s og hendes ministre for en rigsret? Er det fordi der ikke er lighed for loven i Danmark? Skal ens politiske farve afgøre om man stilles for en dommer?

Enhedslisten og Pelle Dragsted skylder svar. Desværre har Pelle Dragsted blokeret os sidst vi afslørede Enhedslisten’s hykleri.

I morgen vil Enhedslisten stemme for, at Inger Støjberg ikke er værdig til at sidde i Folketinget. Altså Enhedslisten der stemte en volds- og hærværksdømt politiker ind i Folketinget.

Radikale Venstre's spin

Facebook skriver Radikale Venstre’s Folketingsmedlem Samira Nawa bl.a. følgende:

Det er bemærkelsesværdigt, at tænke på, at havde venstre eller støttepartierne selv taget ansvar og væltet Støjberg dengang, så havde der aldrig kommet en kommission eller rigsret. Det hævnede sig, at man holdt hånden over Støjberg dengang.

Samira Nawa, hyklerisk folketingsmedlem for Radikale Venstre
Så er det man jo stille og roligt kan spørge Samira Nawa og Radikale Ventre, hvorfor statsministeren forsat hedder Mette Frederiksen, hvorfor vi stadig har en rød regering baseret på Radikale Venstre’s mandater?
For Mette Frederiksen og hendes ministre har ikke bestilt andet end at forsøge at spinne sig ud af manglende lovhjemmel, lovbrud. Man har konstant brugt sætningen “Folkesundheden var i fare”. Om folkesundheden var og er i fare, så skal lovgrundlaget stadig være på plads.

Derudover har flere socialdemokratiske ministre forsøgt at kæde blå blok sammen med trusler, lovbrud og hærværk. Men det mener Samira Naja måske er helt korrekt, eller er det ikke spin?

Og så er det lidt komisk, at Samira Naja forsøger at belærer andre om spin, når man ser på hendes politiske leder, Sofie Carsten Nielsen, der nu i flere måneder har rejst rundt i medierne med kritik af Mette Frederiksen og truet regeringen med at vælte den.

Statsministeren hedder stadig Mette Frederiksen, Socialdemokratiet har stadig regeringsmagten. På trods af lovbrud, løgne, trusler og hån. Og det kan danskerne “takke” Enhedslisten, Socialistisk Folkeparti og Radikale Venstre for.

Så stop venligst snakken om retsstat, lighed for loven og anstændighed. De ord er I som støttepartier til Mette Frederiksens ikke værdige til at tage i jeres mund.

Statsminister Mette Frederiksen og hendes støttepartier er med deres lovbrud, løgne, trusler, hån, hykleri og dobbeltmoral med til at sprede politikerleden hos danskerne.

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også bidrage ved at indsende debatindlæg.

Husk du kan støtte driften af Danmarks Fremtid via MobilePay box25487.

LÆS OGSÅ