Danmarks Fremtid
NYHED

Rød blok jubler over mediernes kandidattest

I samme sekund som Mette Frederiksen udskrev folketingsvalget, frigav medierne deres kandidattest. Desværre er det mere af den røde vinkling.
Mediernes Kandidattest er en demokratisk skandale - kort nyt - valget er dit - Folketingsvalg 2022
Folketingsvalget er udskrevet. Og med et valg følger også mediernes dækning. En dækning som vi her på Danmarks Fremtid som altid vil følge med ganske kritiske øjne. Journalisterne må lære at acceptere, at de får lidt af den kritik, som de selv lever af i det daglige.
Tidligere i dag kunne vi blandt andet fortælle, i forbindelse med Mette Frederiksens udskrivelse af valget, at enten interesserer statsministerens mange løgne ikke journalisterne, eller også har medierne opgivet, at følge med i det socialdemokratiske vælgerbedrag.
Mette Frederiksen og den socialdemokratiske spinmaskine ville ikke have der blev stillet spørgsmål på pressemødet, hvilket medierne accepterede. Det gav så statsministeren en fordel i forhold til de borgerlige statsministerkandidater, der blev bombarderet med kritiske spørgsmål på deres pressemøder.

Knaldrøde kandidattest

Man får aldrig journalister til at indrømme, at de vinkler til fordel for en bestemt politisk dagsorden, nemlig de røde partiers holdninger. For noget tyder på, at journalisterne rent faktisk selv tror på, at de leverer en neutral dækning, selv om beviserne på det modsatte står i kø.

Seneste bevis på mediernes vinkling finder man i dag i forbindelse med mediernes mange kandidattests, som skal hjælpe vælgerne med at finde ud af, hvilket parti og kandidat de skal stemme på.

Hovedparten af spørgsmålene, som for eksempel i TV 2 Nyhedernes kandidattest, er så vinklede, at det næsten nærmer sig endnu en demokratisk skandale i det lille demokrati, kaldet Danmark.

Der mangler ikke penge

Blandt andet er et af de argumenter, man skal tage stilling til, at det er nødvendigt at indføre brugerbetaling i ældreplejen for at sikre, at der er penge nok til det stigende antal ældre.
Men at der mangler penge i det offentlige er ren rød vinkling.  Man kunne i stedet have valgt at spørge, om der skal tages penge fra andre områder i det offentlige for at sikre ældreplejen til det stigende antal ældre.

For når man har et af verdens dyreste sundhedsvæsener, men langt fra det bedste, så er det ikke penge, der mangler. Så er det sund fornuft og respekt for danskernes penge, politikerne mangler.

TV 2 kommer godt nok senere i kandidattesten med argumentet, at der bør tilføres ekstra ressourcer til ældreplejen, selvom dette vil medføre, at andre velfærdsområder får færre ressourcer.
Men det er så endnu en rød vinkling, at fordi man tager penge fra et område, så vil det betyde dårligere velfærd. Igen, det handler om fornuft, om at skære ned i bureaukratiet og DJØF-samfundet, som ikke har noget med velfærd at gøre.

Ulighed er godt

Et andet spørgsmål og argument i statsmediets TV 2’s kandidattest drejer sig om den økonomiske ulighed i det danske samfund.  Argumentet fra TV 2 lyder, at uligheden skal mindskes.
Den knaldrøde vinkling her er, at TV 2 får det til at fremstå som om, at økonomisk ulighed er et problem i et samfund som Danmark. Det er jo næsten som taget ud af Enhedslistens kommunistiske / socialistiske partiprogram.
For samfund, hvor man går efter økonomisk lighed, er jo netop socialistiske og kommunistiske samfund som det tidligere Sovjet og Nordkorea. Man skal vist være aldeles venstreorienteret for at påstå, at lande, som de før nævnte, var og er økonomiske velfungerende. Velfungerende i det hele taget.
Det at man har mulighed for at opnå en større økonomisk fremgang og sikkerhed, ved at yde en ekstra indsats, ved at satse, er jo netop, hvad der driver fremskridtet og samfundet i et land som Danmark.

Knaldrøde journalister

Flere undersøgelser dokumenterer, at danske journalister primært stemmer på partier til venstre for midten. Og en måling blandt journaliststuderende har rent faktisk vist, at kommende generationer af journalister flytter sig længere og længere ud på den yderste ekstremistiske venstrefløj.
Journalister er som alle andre også mennesker. Og som mennesker så kan vi ikke undgå at lade vores dagligdag påvirke af vores holdninger, også de politiske. Det er det, som vi endnu engang er vidne til i denne valgkamp.
At journalisterne lader deres politiske holdninger farve deres arbejde.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ