NYHED

Islamist begik terror i Oslo: Rød-Grøn Ungdom giver højreekstremister skylden

I juni begik en homofobisk islamist terror i Oslo. Rød-Grøn Ungdom skriver i forbindelse med Copenhagen Pride, at det var højreekstremister.
Islamist begik terror i Oslo - Rød-Grøn Ungdom giver højreekstremister skylden - Copenhagen Pride v3
Lørdag blev der afholdt Copenhagen Pride i de københavnske gader. I den forbindelse var flere organisationer og partier selvfølgelig dukket op for at reklamere for sig selv, stjæle lidt af rampelyset.
Blandt andet var organisationen Rød-Grøn Ungdom fra den yderste venstrefløj mødt op for at støtte / suge lidt opmærksom fra LGBTQ+ personer fra Oslo. En gruppe der var blevet ramt af den terror, som en homofobisk islamist begik mod miljøet i juni 2022.
Det reklamerede Rød-grøn Ungdom selv med på Twitter. Men i samme tweet udstillede de Rød-Grønne sig selv som ekstremister, løgnere og skødehunde for islamisterne.
For Rød-Grøn Ungdom skriver direkte, at det var højreekstremister, der stod bag aflysningen af Oslo Pride. Selv om det norske politi var ude at meddele, at det var en ISLAMist, der begik ISLAMistisk terror.
Ja selv Frie Grønne’s religiøse ekstremist, Sikandar Siddique, var på Twitter ude at erkende, hvem der stod bag.
Rød-Grøn Ungdom arbejder blandt andet tæt sammen med Enhedslisten. Enhedslisten der også arbejder sammen med den ekstreme venstreorienterede gruppe Socialistisk UngdomsFront, der gerne benytter sig af vold, hærværk og trusler.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her

LÆS OGSÅ