Danmarks Fremtid - fra borgerlige til borgerlige - borgerlige der vil Danmark - nyheder - debat - video
47,5%
NYHED

Trusler om vold: Rosa Lund fra Enhedslisten afsløret

Afsløringerne af voldstrusler fra hovedbestyrelsesmedlem Svend Pedersen hos Nye Borgerlige udstiller også Rosa Lund fra Enhedslisten.
Rosa Lund fra Enhedslisten afsløret - Nye Borgerlige - Svend Pedersen - vold- trusler

I går kunne blandt andre Ekstra Bladet fortælle, at medstifter af og hovedbestyrelsesmedlem hos Nye Borgerlige, Svend Pedersen, har sendt adskillige trusler om vold af sted mod politikere på venstrefløjen, blandt andet statsminister Mette Frederiksen.

En afsløring der var og er fuldstændig på sin plads. Det skal der ikke herske nogen tvivl om. For vold, hærværk og trusler hører ingen steder hjemme, uanset politisk farve og ståsted. Det sidste har medierne dog lidt svært ved at forstå. Noget du kan læse mere om her.

Ekstra Bladet har i artiklen spurgt nogle af de politikere, der er blevet ramt af Svend Pedersens mange trusler, om en kommentar. Blandt andre Rosa Lund Fra Enhedslisten.

Jeg kan slet ikke forstå, at man i et parti som Nye Borgerlige synes, at det er den rigtige måde at omtale demokratisk valgte politiske modstandere på

Til avisen udtaler Rosa Lund, at hun ikke kan forstå, at Nye Borgerlige tillader sådanne nogle trusler, at Pernille Vermund og venner ikke ekskluderer personer som Svend Pedersen. Noget Rosa Lund sådan set har ret i.

Men i stedet for at holde mikrofonen ukritisk over for Rosa Lund og Enhedslisten, så burde Ekstra Bladet’s journalist Charlotte Bech Mathiesen måske have brugt bare to sekunder på at læse op på Enhedslistens historik, når det gælder netop vold, trusler og hærværk mod politiske modstandere.

Rosa Lund afsløret i hykleri og dobbeltmoral

Havde journalisten og Ekstra Bladet passet deres job, så ville Rosa Lund hurtigt være blevet afsløret i Enhedslistens sædvanlige hykleri og dobbeltmoral. For det tager ikke mange sekunder at grave sager omhandlende blandt andet voldstrusler op hos Enhedslisten. Sager der ingen konsekvenser har fået for Enhedslistens medlemmer. Faktisk har det sikret forfremmelse og valg i partiet. 

Så sent som i denne uge kunne jeg her på Danmarks Fremtid afsløre, at en af Enhedslistens folketingskandidater, Christian Ivan Jacobsen, som aktivt medlem i den voldlige organisation Socialistisk UngdomsFront, har været med til at fremsætte voldstrusler mod politiske modstandere.

Og da Christian Ivan Jacobsen bliver konfronteret med beviser på voldstruslerne, samt Socialistisk UngdomsFront’s historik med vold, trusler og hærværk, så fastholder han sit medlemskab, mener at organisationen tager afstand fra netop voldstrusler. Endnu en sag som medierne ikke har omtalt.

Enhedslisten har som parti desuden ingen problemer med at reklamere for selvsamme Socialistisk UngdomsFront, som de facto er deres ungdomsorganisation. 

Fakta er, at Christian Ivan Jakobsen og andre før ham ikke er blevet bedt om at forlade Enhedslisten. Fakta er at Enhedslisten stadig bakker op om en voldelig organisation som Socialistisk UngdomsFront. 

Derfor er Rosa Lund og hendes kammerater hos Enhedslisten afsløret i endnu en omgang hykleri og dobbeltmoral, når de nu angriber Nye Borgerlige for ikke at gøre noget i forbindelse med Svend Pedersens trusler.

Og lad mig så også lige minde Rosa Lund om, at hun og hendes partifæller faktisk belønner folk, der bruger politisk vold, hærværk og trusler, der fysisk angriber politike modstandere. Man vælger dem, endda i flere omgange, til byråd og folketing. Det er nuværende folketingsmedlem og politisk chefideolog Pelle Dragsted et godt eksempel på.

Rosa Lund og venner vil med garanti bruge undskyldningen, at de flere gange har taget afstand fra vold, trusler og hærværk. Men det er tomme ord, når det yderliggående venstreorienteret ekstremistiske parti bag kulisserne indirekte bakker op.

Rosa Lund er i dag desuden ude at juble over, at terrorister kan blive i Danmark. Samtidig ønsker hun flere af disse antidemokrater til Danmark.

Antidemokratisk fjols

Når Pernille Vermund og Nye Borgerlige ikke ekskluderer hovedbestyrelsesmedlem Svend Pedersen, på trods af hans gentagne trusler om vold mod politiske modstandere, så ender partiet ud med at sætte sig i samme antidemokratiske børnehave som Enhedslisten og andre partier på venstrefløjen.

Enhedslisten der igen udstiller deres hykleri og dobbeltmoral, specielt når det gælder politisk motiveret vold, hærværk og trusler. Noget medier som Ekstra Bladet, journalister som Charlotte Bech Mathiesen, desværre gang på gang lader det yderliggående venstreorienteret ekstremistiske parti slippe af sted med.

Vold, trusler og hærværk hører ingen steder hjemme i det danske demokrati. Der kan og skal ikke findes undskyldninger for politisk motiveret vold, trusler og hærværk. Uanset politisk ståsted, uanset hvilket parti man er medlem af eller støtter.

Benytter man vold, hærværk og trusler som politisk argument, så udstiller man sig egen manglende intelligens. Så udstiller man sig selv som et antidemokratisk fjols.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ