Rosenkrantz-Theil vil hellere svigte børnene end have privat læreruddannelse

Undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil vil hellere svigte børn i Folkeskolen end at acceptere en privat læreruddannelse
Rosenkrantz-Theil privat læreruddannelse
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Den frie læreruddannelse, et alternativ til den statslige uddannelse af folkeskolelærer, er netop blevet vedtaget i Folketinget.

Kristian Jensen fra Venstre skriver følgende på Twitter:

Altså er der blevet åbent op for, at flere kan uddanne sig som folkeskolelærer, at der kan komme nyt input til folkeskolen.

Rosenkrantz-Theil går til angreb

Man skulle tro, at en undervisningsministeren ville være interesseret i at skabe større interesse for uddannelsen til folkeskolelærer, for at få nyt blod til en folkeskole, der er i tydelige problemer.

Men Pernille Rosenkrantz-Theil er straks gået til angreb på Twitter, hvor hun skriver følgende:

Som en rigtig socialdemokrat går undervisningsministeren mere op i at staten skal beholde sit monopol, at den socialdemokratiske indoktrinering skal forsætte uden modspil.

At hun også manipulerer med fakta, understreger bare alvoren. For ser man på, hvad der rent faktisk står i forliget, så står der på side 18, at læreren har den generelle undervisningskompetence. Der står ikke, at man skal have en bestemt uddannelsesmæssig baggrund for at kunne undervise i folkeskolen.

Desuden “glemmer” undervisningsministeren, at mange allerede i dag underviser i folkeskolen uden undervisningskompetencer.

Det er tydeligt, at Pernille Rosenkrantz-Theil ikke er interesseret i, hvad der er bedst for børnene, men kun hvad der er bedst for staten, for Socialdemokratiet.

At hun i første omgang overhovedet er blevet undervisningsminister, et forbillede for børn og studerende, er et mysterium.

Det er aldrig blevet taget op i medierne, at vi har en undervisningsminister, der har hyldet overfald på politiske modstandere.

Privat læreruddannelse er nyt blod

Ser man helt grundlæggende på vedtagelsen af en privat læreruddannelse, så kan man kun håbe, at det vil skabe et modspil til den venstreorienterede uddannelse af folkeskolelærere.

Det er tydeligt, at socialdemokratiet desperat forsøger at fastholde monopolet på en udannelse, der har gavnet partiet ved hjælp af dens indoktrinering af eleverne.

Læs også disse indlæg

Danmarks Fremtid - Fra borgerlige til borgerlige - borgerlige der vil Danmark

2020: Skolelærer suspenderet for at vise Muhammed

Respekt - lærer Jannie Bøgh viser Muhammed tegninger i undervisningen

Respekt: lærer Jannie Bøgh viser Muhammed tegninger i undervisningen

Relaterede politikere

Danmarks Fremtid - Fra borgerlige til borgerlige - borgerlige der vil Danmark

Pernille Rosenkrantz-Theil

Danmarks Fremtid - Fra borgerlige til borgerlige - borgerlige der vil Danmark

Kristian jensen

Læs mere om disse partier

Venstre
Socialdemokratiet

Seneste nyheder

Inger Støjberg skal frikendes

I går var sidste dag i skueprocessen kaldet rigsretten mod Inger Støjberg. En rigsret der slet ikke skulle være startet. Inger Støjberg skal frikendes.

Seneste debatindlæg

Seneste videoer

Kritiske spørgsmål? Lev med det

I folketingets spørgetime viser Mette Frederiksen igen sin arrogance og sit magtmisbrug. Kritiske spørgsmål får hende til at lukke ned.

Politiken lyver om vold mod kvinder

Nye Borgerlige’s parodi på DR Detektor, Reflektor, har kigget nærmere på mediernes dækning af debatten om vold mod kvinder. Politiken bliver her afsløret i den