NYHED

Islams sande ansigt: Salman Rushdie og Sikandar Siddique

Fredag blev forfatteren Salman Rushdie stukket ned af en tilhænger af Islam. Frie Grønne's leder Sikandar Siddique's tavshed er afslørende.
Islams sande ansigt Salman Rushdie og Sikandar Siddique
Fredag blev den berømte forfatter Salman Rushdie stukket ned af Islam tilbederen Hadi Matar. Forfatteren blev lagt i respirator, men er søndag ved bevidsthed. Han risikerer at miste et øje, nerverne i hans ene arm er skåret over og hans lever blev beskadiget.
Et grufuldt og kujonagtigt angreb på en mand, der kun har benyttet sin ytringsfrihed til at kritisere en mørk ideolog og religion, Islam.

Respect for religion has become a code phrase meaning ‘fear of religion Religions’, like all other ideas, deserve criticism, satire, and, yes, our fearless disrespect.

Salman Rushdie
Mange politikere har med rette været ude at kritisere angrebet og igen kritiseret den fatwa mod Salman Rushdie, som det Iranske præstestyre står bag. Et præstestyre som kujonen Hadi Matar har stærke sympatier med og det er derfor 100 procent sikkert, at overfaldet er religiøst motiveret.
For eksempel har statsminister Mette Frederiksen sendt denne meddelse ud på Twitter:
Men en politiker har valgt tavsheden. Ikke et eneste tweet eller opslag på Facebook om overfaldet på Salman Rushdie. Det er Frie Grønne’s leder, ekstremisten Sikandar Siddique.

Tavse Sikandar Siddique

Sikandar Siddique plejer ellers nok at være hurtig ude med kommentarer, når der sker begivenheder, der ryster mange af os. For eksempel gik der ikke mange minutter fra skyderiet i Fields til Frie Grønnes leder sendte et tweet af sted. Det samme var tilfældet da flere blev myrdet ved et skyderi i Oslo.
Sikandar Siddique og hans følgere vil sikkert bruge som undskyldning for et manglende opslag om overfaldet, at han i øjeblikket er på barsel. Men har man tid til at lave et hyggeligt opstillet familie billede på sin politiker Facebook side, eller retweete på Twitter, så har man også tid til at lave et opslag, hvor man tager afstand fra ikke bare overfaldet, men også den islamiske fatwa vendt mod forfatteren.
Man kan gisne om, hvorfor Sikandar Siddique har valgt tavsheden, men det er fakta, at Sikandar Siddique deler holdninger med det Iranske præstestyre og overfaldsmanden Hadi Matar. For som præstestyret og overfaldsmanden ønsker Sikandar Siddique religiøs censur.

Religiøs ekstremist

Vi har tidligere her på Danmarks Fremtid beskrevet, hvordan Sikandar Siddique ikke ønsker, at danske folkeskolelever skal undervises i dele af den danske historie, nemlig krisen om Muhammed tegningerne. For det ville jo sætte Sikandar Siddique’s elskede Islam i et dårligt lys.
Sikandar Siddique og Frie Grønne vil desuden have genindført blasfemi paragraffen, have indført forbud mod afbrænding af koranen. Man kan synes, at det er tåbeligt, at afbrænde eventyr, som f.eks. Koranen, men det er en demokratisk ret at ytre sig og demonstrere.
Kort sagt, så ønsker Sikandar Siddique at alle andre skal underkastes hans højt elskede Islams regler og ekstremisme. At islams censur skal tvinges ned over danskerne.
Sikandar Siddique er en dokumenteret religiøs ekstremist. Og noget tyder på, at det også er ved at gå op for stifteren af Frie Grønne. For på Twitter har Uffe Elbæk givet udtryk for, at han ved næste valg, hvor han ikke selv genopstiller, vil stemme på en politiker fra Socialistisk Folkeparti, ikke på en opstillet fra Frie Grønne.
Som sagt kan man kun gisne om hvorfor Sikandar Siddique ikke har kommenteret overfaldet på Salman Rushdie, når han ellers plejer at kommentere på alt, hvor Islam er Indblandet. Måske vil han ikke støde hans forbindelser, som de islamister han har tætte bånd til. Eller måske skyldes det, at han inderst inde jubler over overfaldet, som den religiøse ekstremist han er.

Man forstår hvorfor stort set ingen danskere har tillid til Sikandar Siddique.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her

LÆS OGSÅ