NYHED

Sexisme bag skærmen: Sofie Linde’s løgn i Aftenshowet

Dokumentaren "Sexisme bag skærmen", om #metoo på TV 2, har haft premiere og i den anledning sad Sofie Linde og løj i Aftenshowet på DR1.
Sexisme bag skærmen - Sofie Linde’s løgn i Aftenshowet
Mange kvinder har været og er forsat ramt af sexisme og overgreb. Og de skal selvfølgelig tages alvorligt. Et overgreb kan og skal aldrig toleres og forsvares.
Men kan vi ikke alle lige stoppe op og trække vejret i bare to sekunder. Kan krænkelseskulturen ikke stoppe med at påstå, at ingen har udnyttet situationen til opmærksomhed? At ingen har lavet falske anklager?
Og kan vi ikke alle blive enige om, at der er noget der hedder beviser og retsstat? At folkedomstolen ikke er gældende domstol i Danmark?

Heksejagt

Tydeligvis ikke. For krænkelseskulturen mener tydeligvis, at vi skal gentage middelalderens heksejagt.
Ser du ud som en heks, så er du en heks. Ellers rettere, er du en mand, så er du helt sikkert skyldig.

Retsstaten er ikke et ord krænkelseskulturen kender til.

Sofie Linde i Aftenshowet

I går aftes var Sofie Linde, der vel nok er personen, der satte gang i #metoo debatten herhjemme, hvilket hun skal roses for, en tur i Aftenshowet i anledning af premieren på dokumentaren “sexisme bag skærmen”.

Her udtalte Sofie Linde sidst i debatten følgende:

Nævn mig en kvinde der er blevet taget i at lyve om det her, nævn mig en, et konkret eksempel, der er ikke nogen

Sofie Linde
Vi må desværre skuffe Sofie Linde. Der er sager, hvor personer er blevet hængt uskyldig ud. Og det ved hun også godt, hvis hun følger så meget med i #metoo debatten, som hun påstår, hun gør.

Uskyldige

Tag f.eks. historien om den svenske teaterchef Benny Frederiksson der begik selvmord, efter at anonyme kilder blandt andet havde anklaget ham for at true en ansat til at få en abort. Flere af anklagerne blev senere tilbagevist.

Og det tager kun to sekunder at finde flere eksempler, hvis man foretager en lille Google søgning.

Man kan kun konkludere, at Sofie Linde sidder og lyver direkte på statsmediet Danmarks Radio, hendes tidligere arbejdsplads.
Det er ganske enkelt chokerende at værterne på Aftenshowet ikke griber ind og korrigere Sofie Lindes løgn. Men det bekræfter kun mediernes mikrofonholderi over for den ektremistiske krænkelseskultur.

Retsstaten

Måske skulle Sofie Linde og resten af den danske ektremistiske krænkelseskultur begynde at acceptere retsstaten.

Måske skulle de lytte til kulturchefen på den svenske avis Aftonbladet, Åsa Linderborg, der advarer mod folkedomstolen, hvor de anklagede mænd ikke får tiltrækkelig mulighed for at forsvare sig.

Og måske skulle Sofie Linde og resten af den danske ektremistiske krænkelseskultur begynde at læse andre medier end dem, der bakker dem op i alt, hvad de siger.
Medier der ikke bare holder mikrofonen og følger folkedomstolen.

Tag f.eks. denne artikel fra Forbes, der ganske sobert skriver om ikke bare overgreb, men de falske anklager, der rent faktisk finder sted.

Der er eksempler på falske anklager, når det gælder voldtægtssager. Falske anklager der håner dem, der rent faktisk er voldtaget.

Det samme sker selvfølgelig også i #metoo sager. At påstå andet er enten naivt eller en direkte løgn.

Instagram har Sofie Linde valgt, at man ikke kan kommentere på hendes opslag om dokumentaren. Hun ønsker tydeligvis ikke en debat, kun en envejskommunikation.

Krænkelseskulturen udstiller sig selv

Jeg stikker hånden i hvepseboet med dette indlæg, det er jeg udmærket klar over. Det blev tydelig på Twitter i går aftes.
Her resulterede et par tweets, hvor jeg skrev den holdning, som jeg giver udtryk for i dette indlæg, i personangreb fra krænkelseskulturen.

For eksempel angreb som dette:

Tweetet, og andre lignende, udstiller kun krænkelseskulturen selv. Ikke nok med at de synker ned på et børnehaveniveau med ord som klam og ynkelig, så forsætter de med deres sædvanlige løgn, de bruger, når de mangler argumenter over for mig.

Jeg gentager gerne det, der står flere gange på dette site: jeg forlod selv Nye Borgerlige og mit kandidatur. Hvilket Nye Borgerlige kan bekræfte. Læs mere om det her.

Og ja, jeg har fået fjernet to af mine fire navne. Og hvad så? Er det virkelig jeres fokusering i en debat om overgreb?
Når ekstremisterne angriber på denne måde, så ved man, at man har ramt plet, så ved man at de mangler argumenter.
Og lad mig så til sidste gentage, hvad jeg indledte dette indlæg med:

Mange kvinder har været og er forsat ramt af sexisme og overgreb. Og de skal selvfølgelig tages alvorligt. Et overgreb kan og skal aldrig toleres og forsvares.

OPDATERING: Her til morgen er jeg så stået op til bl.a. en trussel fra den ekstreme venstrefløj. Sådan er det, når man debatterer med denne gruppe.

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også bidrage ved at indsende debatindlæg.

Husk du kan støtte driften af Danmarks Fremtid via MobilePay box25487.

LÆS OGSÅ