Danmarks Fremtid
NYHED

Desperate SF fisker medlemmer hos Inger Støjberg

Efter at Inger Støjberg officielt har meldt ud om det nye parti Danmarksdemokraterne, så er der tydelig desperation hos de etablerede partier.
Desperate SF fisker medlemmer hos Inger Støjberg

I dag meldte Inger Støjberg officielt ud, at hun er stifter og og partileder af det nye borgerlige parti, Danmarksdemokraterne, noget du kan læse om her.

Der er ingen tvivl om, at de andre partier og medierne har fokus fuldt rettet mod Inger Støjberg i disse timer. Bare se på medieomtalen.

Stort set alle andre partier og politikere forsøger at få lidt af opmærksomheden ved at kommentere på Støjberg’s tilbagevenden til dansk politik. Nogen mindre heldige end andre.

Tag for eksempel Socialistisk Folkeparti, der har valgt at kommentere på Inger Støjberg’s Facebook opslag, hvor hun præsenterer sit nye parti:

Man ved næsten ikke, hvad der er mest pinligt. At Socialistisk Folkeparti tror, at de kan fiske stemmer blandt borgerlige vælgere, eller at de går ind på den måde og forsøger at få opmærksomhed.

Hvis SF tror de kan fiske borgerlige stemmer, så må de tro om igen. Det er jo blandt andet SF, der holder fast i de åbne grænsers naive politik. 

Det er også SF, der konstant falder for den offermentalitet, som en bestemt gruppe af migranter leverer.

Og sidst men ikke mindst, er det også SF der konstant leverer en total misforstået tolerance over for mørke ideologier som Islam.

Vi er Danmarks Fremtid

Rigtig mange flinke mennesker kontakter i disse timer Danmarks Fremtid via mail og telefon, da de tror, at vi er hjemmeside for Inger Støjberg’s nye parti.

Det er vi ikke. Vi er Danmarks Fremtid, et borgerligt medie, der skriver om dansk politik ud fra en borgerlig vinkel.

Vi håber, at du fremover vil læse med på DanmarksFremtid.dk, hvor vi selvfølgelig vil skrive om Inger Støjberg og hendes nye parti.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ