Danmarks Fremtid
NYHED

Afslutningsdebat 2022: SF forsøger at bestikke journalister

Folketingets afslutningsdebat er i fuld gang, det samme er mediernes dækning af debatten. Det forsøger SF at udnytte til lidt bestikkelse.
Afslutningsdebat 2022 SF forsøger at bestikke journalister

Læs hele vores kritiske tema om de danske medier her. Du kan også se vores varedeklaration af journalister her.

Afslutningsdebatten er i fuld gang i Folketingssalen. Som sædvanlig er luften fuld af spin, løgne, manipulationer og vælgerbedrag.

Men afslutningsdebatten bliver også brugt af politikerne til at komme på god fod med journalisterne i presselogen. For eksempel kan man i BT’s live dækning af debatten se nedenstående opslag:

Det er Socialistisk Fokkeparti’s retsordfører, Karina Lorentsen, der efter frokost kommer slæbende med en masse slikposer, som hun deler rundt blandt hendes partikollegaer.

Men hun nøjes ikke kun med at uddele slik til hendes partifæller. Karina Lorentsen skulle åbenbart også lige forbi presselogen med lidt bestikkelse til de journalister, der var på arbejde.

Man skulle ellers tro, at venstrefløjen havde sendt nok bestikkelse af sted mod medierne, da de i weekenden præsenterede den nye medieaftale.

Mette Frederiksen blev væk

Til gengæld valgte statsminister Mette Frederiksen fuldstændig at ignorere pressen i frokostpausen, selv om der var planlagt et kort pressemøde efter den første del af afslutningsdebatten. Hun mødte ganske enkelt ikke op.

Statsministeren har nok mere fokus på sin egen nye podcast “statsministeren spørger“, hvor hun interviewer pressen, i stedet for omvendt.

Det er decideret pinligt at opleve, hvor svag en presse vi har i Danmark. En presse der finder sig i alt, lader sig smøre konstant.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ