NYHED

SF vil sælge danskernes sikkerhed for 1 krone

SF er nu så nervøse for en borgerlig valgsejr ved det kommende folketingsvalg, at de i alt hast vil sælge ud af danskernes sikkerhed for 1 krone.
SF vil sælge danskernes sikkerhed for 1 krone - Jacob Mark - Lindholm
Jacob Mark, der er gruppeformand for Socialistisk Folkeparti i Folketinget, melder nu ud, at SF vil gøre alt for at forhindre de borgerlige partier i at lave et udrejsecenter på øen Lindholm.
Twitter skriver gruppeformanden, at SF foreslår regeringen, at Lindholm bliver solgt til Vordingborg Kommune for en krone.
Salget skal åbenbart ske med hast, så noget kunne tyde på, at SF allerede har givet op, forudser en borgerlig valgsejr ved et kommende folketingsvalg.
SF’s udmelding kommer kun få dage efter, at B.T. kunne fortælle, at en beboer på Udrejsecenter Kærshovedgård er under mistanke for at være leder af terrorgruppen Al-Qaeda i Skandinavien.

Forældede konventioner

Beboerne på Kærshovedgård kan bevæge sig frit rundt, stort set som det passer dem. Der er altså stor risiko for, at en eller flere potentielle terrorister lige nu render frit rundt i Danmark.
De borgerlige partier ønsker at placere personer, der er uønskede i Danmark men som ikke vil rejse ud, på øen Lindholm. Det giver en bedre kontrol og afgrænsning af de uønskede migranters færden.
At man overhovedet skal have disse udrejsecenter, i stedet for at kyle uønskede migranter ud af landet med det samme, er en konsekvens af politikernes naive forhold til forældede konventioner.
Flertallet af politikerne sætter forældede konventioner over danskernes sikkerhed. Jacob Mark og SF vil tilmed for et beløb på 1 krone forhindre større sikkerhed for danskerne.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her

LÆS OGSÅ