Danmarks Fremtid
NYHED

SF’er: EU forsvarssamarbejde er ikke et forsvarssamarbejde

Ja-siden må simpelthen regne danskerne for komplette uvidende tåber. SF's Kira M. Peter-Hansen udstiller ja-sidens mange manipulationer.
SF EU forsvarssamarbejde er ikke et forsvarssamarbejde

Læs hele vores EU dækning i vores Tema “EU elitens fallitbo“.

Nogen gange bliver man simpelthen fuldstændig mundlam, når man beskæftiger sig med dansk politik, specielt når det drjer sig om dansk EU politik, afstemningen om forsvarsforbeholdet.

Tag f.eks. denne her udveksling af ord mellem Dansk Folkeparti’s formand Morten Messerschmidt og SF’s medlem af Europa-parlementet, Kira M. Peter-Hansen.

Her påstår SF’eren helt seriøst, at ingen foreslår et forsvarssamarbejde uden om NATO. 

Selvfølgelig er EU forsvarssamarbejdet et forsvarssamarbejde, og selvfølgelig vil der ske et samarbejde i EU, uden om NATO. Bare alene det, at ikke alle lande i EU er medlem af NATO, afslører SF’s vrøvl. 

Man kunne spørge om de ikke snakker sammen i Socialistisk Folkeparti, for her er, hvad Kira M. Peter-Hansen egen formand, Pia Olsen, skriver i et indlæg på Altinget:

Alt dette til sammen gør, at jeg mener, vi med fordel kan tilslutte os det europæiske forsvarssamarbejde

SF må simpelthen tro, at danskerne er uvidende stemmekvæg, der falder for alt det, som politikerne bilder dem ind. Ja-sidens mange manipulationer afslører kun EU og ja-siden.

Mindre EU, mere NATO er Danmarks sikkerhed. Stem nej.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ