Danmarks Fremtid
NYHED

Sikandar Siddique angriber dronning Margrethe

Sikandar Siddique vælger nu at angribe dronning Margrethe få dage efter, at han var inviteret til fejringen af hendes majestæts 50 års jubilæum.
Sikandar Siddique angriber dronning Margrethe - 50 års jubilæum
Opdateret: Ved en fejl var Sikandar Siddique blevet citeret for et citat, der retteligt var SF’s Carl Valentin. Det er rettet i dette indlæg. Men fakta er, at Frie Grønne’s leder ønsker at afskaffe det danske monarki . Derfor fastholder vi, at han angriber dronningen og resten af kongehuset.
På dagen hvor englænderne tager den endelige afsked med deres regent gennem mere end 70 år, Dronning Elizabeth, kan vi nu fortælle, at Frie Grønne’s leder Sikandar Siddique viser en manglende respekt over for vores egen regent, Dronning Margrethe.
Det sker kun få få dage efter, at selvsamme Sikandar Siddique var på gæstelisten til fejringen i det kongelige teater af dronningens 50 års jubilæum som regent for Danmark.
Sikandar Siddique var inviteret med som gæst sammen med blandt andre statsoverhoveder, politikere, venner af dronningen, kulturpersonligheder, en lang række kongelige og ikke mindst dronningens nære familie.
Også Danmarksdemokraternes Inger Støjberg var inviteret med som leder af et parti i Folketinget. Men efterfølgende blev hun ramt af misinformation fra Radikale Venstre. Noget du kan læse mere om her.

Hudfarve og racistkortet

Men selv om Sikandar Siddique og hans kone, der lige nu nyder fordelene ved det danske velfærdssamfund via sin barsel, var inviteret til bal hos Danmarks regent, og dermed fik lidt tv-tid, så holder det ham ikke tilbage for at gå til angreb på Dronning Margrethe og det danske monarki.
I et interview med det knaldrøde venstreorienterede medie Solidariet,  vælger Sikandar Siddique at bringe hans racistkort på banen, da han påstår, at han kun deltog, fordi han ville vise, at ‘brune mennesker også kan komme til bal hos dronningen’.

Partiforpersonen valgte at deltage i jubilæet, fordi han gerne ville vise Hr. og Fru Danmark, at de lever i et mangfoldigt samfund, hvor brune mennesker også kan komme til bal hos dronningen.

Sikandar Siddique udtaler videre, at hvis han havde været en etnisk dansk partileder, så var han ikke taget til jubilæet, så havde han afvist en invitation fra dronning Margrethe. En fuldstændig mangel på respekt for Danmarks regent og statsoverhoved.
Sikandar Siddique’s påstand om, at han kun deltager på grund af hudfarve er ren spin. Man behøver kun at se på billederne fra de mange gallamiddage, afholdt af hendes majestæt, for ved selvsyn at kunne konstatere, at alle, uanset race, etnicitet og hudfarve, kan blive inviteret og bliver det.
At der er en overvægt af blegfede hvide danskere til bal hos dronningen, hænger måske sammen med, at vi er i Danmark, lever i Norden. Måske man skulle rejse til Pakistan og klage over, at der stort set ingen blegfede hvide personer deltager i deres statslige arrangementer?
Ikke nok med, at Sikandar Siddique angriber dansk politi for at være racister, bare fordi de passer deres arbejde, så vælger han altså også at angribe Danmarks regent dronning Margrethe på selvsamme tidspunkt, hvor vi fejrer hendes 50 års arbejde for Danmark.

Regeringsformen er indskrænket-monarkisk. Kongemagten nedarves til mænd og kvinder efter de i tronfølgeloven af 27. marts 1953 fastsatte regler.

Med sit ønske om at afsætte dronning Margrethe, afskaffe det danske monarki, så angriber han selve opbygningen af det danske samfund. Han går desuden direkte til angreb på den danske grundlov, noget vi har set ham gøre før i forbindelse med debatten om ytringsfriheden.

Pinligt at dronningen repræsenterer Danmark

Men Sikandar Siddique er ikke den eneste fra venstrefløjen, der vælger at angribe dronning Margrethe i anledning af hendes jubilæum. Carl Valentin, der er medlem af Folketinget for Socialistisk Folkparti, vælger ligefrem at kalde dronning Margrethe for pinlig.

Jeg synes faktisk det er pinligt, at vi i et internationalt perspektiv sender monarker til at repræsentere vores land

Flere undersøgelser har påpeget, at fordi vi sender en regent som repræsentant for Danmark, åbner det flere døre for blandt andre det danske erhvervsliv. Og dermed bidrager kongefamilien indirekte til det danske velfærdssamfund, som Sikandar Siddique familie og Carl Valentin nyder godt af.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ