Danmarks Fremtid
NYHED

Sikandar Siddique smider igen racistkortet mod dansk politi

Sultanen af racistkort, Sikandar Siddique, er igen ude at smide racistkortet mod dansk politi. Og så endda i forbindelse med finansloven.
Sikandar Siddique smider igen racistkortet mod dansk politi

I går præsenterede regeringen sammen med Socialistisk Folkeparti, Radikale Venstre, Enhedslisten, Alternativet og Kristendemokraterne finansloven for 2022. En knaldrød finanslov som tak for at ignorere grundlovsbrud, løgne og hån.

Det medførte selvfølgelig en del kommentarer fra både politiske venner og modstandere. Også fra Frie Grønne og deres politiske leder, Sikandar Siddique.

Og vi må simpelthen starte med at rose Sikandar Siddique.

Det er ganske enkelt imponerende, som sultanen af racistkort, Sikandar Siddique, kan finde racisme, uanset hvorhen han kigger.

Racistkortet

I forbindelse med fremlæggelse af Finansloven skrev han følgende på Twitter:

Fint med fokus på hadforbrydelser i finansloven - det er vigtigt. Men kampen mod racisme handler ikke kun om hadforbrydelser. Hvad med diskrimination på arbejdsmarkedet og i nattelivet? Hvad med politiets etniske profilering? Falliterklæring at vi ikke fik en handleplan.

Etnisk profilering er et andet ord for racisme. Og det ved Siddique udemærket, når han skriver det.

Igen vælger Siddique altså at smide racistkortet af sted mod dansk politi. Noget han han gjort mange gange før.

Skandale fra Politiken

Det skete for eksempel da Politiken I starten af Oktober indirekte kaldte dansk politi for racister. Mediet smed racistkortet af sted mod de danske politibetjente, udelukkende fordi politiet rent faktisk passer deres arbejde, bruger deres erfaring.

Men det viste sig hurtigt, ikke overraskende, at forskningen bag var et langt stykke makværk. Og Københavns Universitet måtte trække rapporten tilbage og undskylde. Forskerne bag havde været farvet af deres egne politiske holdninger.

I forbindelse med skandalerapporten ukritisk blev bragt af Politiken var Sikandar Siddique straks ude at smide et af hans mange racistkort, bl.a. indkaldte han justitsminister Nick Hækkerup til samråd om undersøgelsens konklusioner.

Sikandar Siddique og fakta

Det virker som om, at Sikandar Siddique heller ikke i denne debat vil forholde sig til fakta. 

At der ingen dokumentation er for, at det danske politi skulle være racister. 

At dansk politi skulle køre en systematisk had mod migranter og deres efterkommere. Tværtimod.

For Politiet bliver tit kaldt ud til situationer, hvor migranter og deres efterkommere er indblandet, men hvor betjente ikke tager sagerne videre af frygt for det berygtede racistkort. 

Politiet er bange

Det kan man bl.a. læse i Dansk Politi’s eget medlemsblad, endda udtalt af en betjent med indvandrebaggrund:

Jeg, der ikke selv er pæredansk, får ofte stukket racismekortet i hovedet. Derfor ser jeg det mere som et offerkort, der automatisk trækkes over for politiet. Det er et magtspil. De, der ofte har med politiet at gøre, ved godt, hvilke knapper de skal trykke på

Migranter udnytter altså politiets frygt for racistkortet. Så det eneste Siddique gør er at opildne offermentaliteten hos migranterne. Opildne Islams sønner og døtre til at kalde politiet for racister.

Kridhvid dansker

Man kan jo spørge Sikandar Siddique om politiet helt skal se bort fra statistikker?

Skal Politiet også lade være med at stoppe en kridhvid blegfed person der kommer gående med elefanthue på og et kojern i hånden?

Og man kan jo spørge, om Sikandar Siddique vil forholde sig til, at migranter, efterkommer af migranter, er overrepræsenteret i statistikkerne? Skal politiet ikke bruge den viden i deres arbejde?

Om så en migrant affyrede endnu en pistol foran Sikandar Siddique så ville Frie Grønne benægte, at migranten er et problem, at migranter kan være kriminelle.

Racistiske minoriteter

Fuldstændig som Sikandar Siddique påstår, at minoriteter ikke kan være racister. Men det har vi her på Danmarks Fremtid allerede afsløret, at de sagtens kan være.

Læs med her, hvor vi afslører en dansk studievært, et medlem af folketinget og en stifter af en politisk korrekt organisation som racister. Alle tre har minoritetsbaggrund.

Når Siddique konstant smider offerkortet, smider racistkortet, og ønsker at importere flere migranter til Danmark, så er der kun en årsag.

Det er at få skrabet stemmer sammen til hans parti.

For som det ser ud i øjeblikket, så skal han ikke forvente at, som han selv ville udtrykke det, racistiske danskere, stemmer ham og hans ektremistiske parti ind.

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også bidrage ved at indsende debatindlæg.

Husk du kan støtte driften af Danmarks Fremtid via MobilePay box25487.

LÆS OGSÅ