NYHED

Sikandar Siddique er en islamist forklædt som demokrat

Sikandar Siddique bruger Folketingets talerstol på samme måde, som andre islamister og ekstremister bruger vold og terror. Frie Grønne er en trussel mod vores ytringsfrihed og demokrati.
Sikandar Siddique ekstremist islamist

Så er Frie Grønne ekstremisten Sikandar Siddique på spil igen. Denne gang ønsker han at lave forbud mod at brænde papir af, nærmere bestemt Koranen. Han pakker det selvfølgelig ind med, at det også skal gælde biblen og Toraen.

På Twitter skriver han følgende:

“Forbyd afbrænding af Biblen, Koranen og Toraen. Det foreslår vi nu fra @friegronne efter afskaffelsen af blasfemiparagraffen har givet frit lejde til at Rasmus Paludan med fuld politibeskyttelse igen og igen udsætter medborgere for psykisk terror”

Psykisk terror, fordi en ligegyldighed afbrænder en bog?

Sikandar Siddique er en islamist

Nej, det drejer sig om, at Sikandar Siddique og andre ekstremister/islamister, vil have en særbeskyttelse af deres ideologi.

Man tåler ikke kritik, satire og latterliggørelse. Det har vi set lige siden Salman Rushdie’s “Sataniske vers”, lige siden Muhammed Tegningerne.

Frie Grønne bruger deres plads i Folketinget på samme måde som andre ekstremister bruger deres bomber og terror: til at ødelægge vores værdier, vores ytringsfrihed og vores demokratier.

Tidligere har antidemokraten Sikandar Siddique været ude at forlange at danskerne skal betale endnu mere til Islam. Altså oven i den Halal afgift, vi allerede ufrivilligt betaler til en antidemokratisk ideologi.

Frie Grønnes leder mener desuden, at det er pinligt, at være dansk. Han er ekstremisten, der belærer andre om kvinderettigheder, samtidig med, at han vil tvinge kvinder til at bære religiøs kvindeundertrykkende symboler.

Frie Grønne og Sikandar Siddique er ekstremister forklædt som tilhængere af demokratiet.

Det har de vist flere gange.

På samme måde viser Islam gang på gang, at ideologien ikke vil integrere sig, ikke kan integreres.

LÆS OGSÅ