Sikandar Siddique er en islamist forklædt som demokrat

Sikandar Siddique bruger Folketingets talerstol på samme måde, som andre islamister og ekstremister bruger vold og terror. Frie Grønne er en trussel mod vores ytringsfrihed og demokrati.
Sikandar Siddique ekstremist islamist
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Så er Frie Grønne ekstremisten Sikandar Siddique på spil igen. Denne gang ønsker han at lave forbud mod at brænde papir af, nærmere bestemt Koranen. Han pakker det selvfølgelig ind med, at det også skal gælde biblen og Toraen.

På Twitter skriver han følgende:

“Forbyd afbrænding af Biblen, Koranen og Toraen. Det foreslår vi nu fra @friegronne efter afskaffelsen af blasfemiparagraffen har givet frit lejde til at Rasmus Paludan med fuld politibeskyttelse igen og igen udsætter medborgere for psykisk terror”

Psykisk terror, fordi en ligegyldighed afbrænder en bog?

Sikandar Siddique er en islamist

Nej, det drejer sig om, at Sikandar Siddique og andre ekstremister/islamister, vil have en særbeskyttelse af deres ideologi.

Man tåler ikke kritik, satire og latterliggørelse. Det har vi set lige siden Salman Rushdie’s “Sataniske vers”, lige siden Muhammed Tegningerne.

Frie Grønne bruger deres plads i Folketinget på samme måde som andre ekstremister bruger deres bomber og terror: til at ødelægge vores værdier, vores ytringsfrihed og vores demokratier.

Tidligere har antidemokraten Sikandar Siddique været ude at forlange at danskerne skal betale endnu mere til Islam. Altså oven i den Halal afgift, vi allerede ufrivilligt betaler til en antidemokratisk ideologi.

Frie Grønnes leder mener desuden, at det er pinligt, at være dansk. Han er ekstremisten, der belærer andre om kvinderettigheder, samtidig med, at han vil tvinge kvinder til at bære religiøs kvindeundertrykkende symboler.

Frie Grønne og Sikandar Siddique er ekstremister forklædt som tilhængere af demokratiet.

Det har de vist flere gange.

På samme måde viser Islam gang på gang, at ideologien ikke vil integrere sig, ikke kan integreres.

Læs også disse indlæg

Tør Ekstra Bladet bringe Muhammed tegningerne?

Tør Ekstra Bladet bringe Muhammed tegningerne?

Inger Støjberg skal frikendes

Inger Støjberg skal frikendes

Sikandar Siddique og Frie Grønne tør ikke debatten

Sikandar Siddique og Frie Grønne tør ikke debatten

Embedsmænd kaldte Støjberg for støjsender

Embedsmænd kaldte Støjberg for støjsender

En del af disse temaer

Tema Islam - Danmarks Fremtid

Relaterede politikere

Sikandar Siddique - Frie Grønne

Sikandar Siddique

Læs mere om disse partier

Frie Grønne

Seneste nyheder

Inger Støjberg skal frikendes

I går var sidste dag i skueprocessen kaldet rigsretten mod Inger Støjberg. En rigsret der slet ikke skulle være startet. Inger Støjberg skal frikendes.

Seneste debatindlæg

Seneste videoer

Kritiske spørgsmål? Lev med det

I folketingets spørgetime viser Mette Frederiksen igen sin arrogance og sit magtmisbrug. Kritiske spørgsmål får hende til at lukke ned.

Politiken lyver om vold mod kvinder

Nye Borgerlige’s parodi på DR Detektor, Reflektor, har kigget nærmere på mediernes dækning af debatten om vold mod kvinder. Politiken bliver her afsløret i den