Danmarks Fremtid
NYHED

Sikandar Siddique: med Allahs vilje

Der er masser af eksempler på, hvor galt det kan gå, når religion og politik blandes. Video afslører nu Sikandar Siddique's religiøse fanatisme.
Sikandar Siddique - med Allahs vilje

I en video der lige nu florer på nettet, bliver Sikandar Siddique ikke bare afsløret som en religiøs ekstremist, han bliver også afsløret i løgn og offermentalitet.

Det kommer få dage efter, at han smed hans berygtede racistkort mod det danske politi i forbindelse med en episode på Folkemødet. Noget han har gjort flere gange før. 

Efter videoen er kommet frem, er det nu helt legitimt, at konfrontere Sikandar Siddique med Islam, hans religiøse ekstremisme.

Og bare for at komme de naive politisk korrekte og krænkelseskulturen i forkøbet: det her handler ikke om race, etnicitet eller hudfarve. Det handler om offermentalitet, om en mørk ideologi og religion.

Det drejer sig om Sikandar Siddique’s samlede udtalelser, holdninger og ageren. 

Islam er en anerkendt religion i Danmark

I videoen siger Sikandar Siddique blandt andet følgende omkring islam i Danmark:

Vi vil gerne have, at vores religion bliver en anerkendt religion i Danmark

Han påstår mod bedre vidende, at Islam ikke er en anerkendt religion i Danmark. Alle ved, at Islam er et anerkendt trossamfund i Danmark, men hvis man alligevel benægter Fakta, så kan man ved selvsyn læse det her

Når Sikandar Siddique lyver / manipulerer her, hvad er chancen så for, at han lyver om episoden på Folkemødet?

Det er typisk for Sikandar Siddique at smide offerkortet og kaste mistanke på Danmark og danskerne, selv om der ingen grundlag er for mistanken.

Islam og dens offermentalitet er problemet, ikke Danmark eller danskerne. 

I folketinget på Allahs vilje

I videoen bliver Sikandar Siddique spurgt indtil, hvordan det skal lykkedes for Frie Grønne at komme over spærregrænsen ved næste valg. 

Lige nu roder Frie Grønne rundt langt under spærregrænsen med under 1 procent. Missionen ser umulig ud, specielt med tanke på, at danskerne ikke har tillid til den religiøse partileder.

Inshallah. Inshallah. Med Allahs vilje.

Svaret fra Sikandar Siddique er afslørende. Han udbryder smilende, at det skal ske med Allahs vilje. Det afslører en religiøs ekstremist, der lader religion og overtro styre sin hverdag.

Fokus på Islam

Sikandar Siddique har flere gange brokket sig over journalisters og andres fokus på hans religion / ideologi, Islam. Videoen viser med al tydelighed, at der er en grund til denne fokus.

Specielt når man tænker på, at vi flere gange har skrevet om Frie Grønnes ønske om at censurere kritik af Islam, at Sikandar Siddique ikke ønsker, at Folkeskolen underviser i dansk historie, udelukkende fordi det vil betyde visning af Muhammed tegningerne.

Det er tydeligt, at Sikandar Siddique sætter Islam over demokratiske rettigheder som for eksempel ytringsfrihed. For Sikandar Siddique vil islam altid stå over demokratiet Danmark.

Og derfor er Sikandar Siddique og Frie Grønne farlige at få i Folketinget.

Det daglige racistkort

Torsdag smed Sikandar Siddique som tidligere nævnt racismekortet. Og som amen i kirken kan man altid regne med, at Sikandar Siddique mindst en gang om dagen finder en måde at udvande racisme begrebet på.

Det gjorde han også tidligere i dag, da han brokkede sig over, at man forsøger at rydde op i de islamiske parallelsamfund, der findes i Danmark.

Og vi kan nok også forvente et racistkort eller to på en kommende valgaften, når danskerne siger nej til at få religiøse ekstremister ind i Folketinget.

Med Allahs vilje.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ