Danmarks Fremtid
NYHED

Sikandar Siddique rådgiver fanget i løgn om censur

Sikandar Siddique rådgiver lyver for at skjule Frie Grønne's ønske om censur. Partiet viser igen mangel på grundlæggende demokratisk forståelse.
Sikandar Siddique rådgiver fanget i løgn om censur

I en debat på Twitter med Kevin Loumann Eienstrand, der er særlig rådgiver for Frie Grønne’s leder Sikandar Siddique, påstod rådgiveren over for mig, at Frie Grønne ikke vel begrænse folks demokratiske ret til at ytre sig og demonstrere.

Han skrev bl.a. følgende: 

Men den påstand er med mangel på andre ord en direkte løgn fra det ekstremistiske udbryder parti i Folketinget.

Frie Grønne ønsker religiøs censur

For man skal ikke søge længe, før man falder over ønsker om censur fra partiets side, ja de står nærmerst i kø.

Frie Grønne vil bl.a. have genindført blasfemi paragraffen, have indført forbud mod afbrænding af koranen, biblen og andre hellige skrifter.

Man kan synes, at det er tåbeligt, at afbrænde eventyr, som f.eks. Koranen, som Paludan er blevet kendt på, men det er en demokratisk ret at ytre sig og demonstrere.

Det at yre sig sker ikke kun gennem ord. Her er den danske ordbog’s definition:

give udtryk for gennem sine udtalelser, sine handlinger, sin adfærd m.m.

Så en fysisk demonstration, f.ek.s afbrændning af en bog, er altså også at yre sig.

Men den form for ytring ønsker Frie Grønne altså ikke. Og dermed lyver Sikandar Siddique’s særlige rådgiver, Kevin Loumann Eienstrand, når han påstår, at partiet ikke ønsker at begrænse folks ret til at ytre sig og demonstrere.

Ytringsfrihed gælder også for de holdninger, de personer, som man ikke bryder sig om. Noget Frie Grønne og mange andre på den ektremistiske venstrefløj har meget svært ved at forstå.

Sikandar Siddique og hans ekstremistiske partifæller må lære at forstå, at vi har religionsfrihed, ikke religionspligt, i Danmark.

Her må man tro på det, man gerne vil, så længe det ikke strider imod retssamfundet og demokratiet. Noget specielt Islam har svært ved at forstå.

Men man kan og skal aldrig tvinge sin egen religiøse ekstremisme ned over andre. 

Vi har før beskrevet, hvordan Sikandar Siddique helst ser, at danske folkeskolelever ikke bliver undervist i og vist den danske historie. Det kan du læse mere om her.

Det understreger tydeligt, at det er den religiøse antidemokratiske ekstremisme, der styrer partiet Frie Grønne. 

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ