Danmarks Fremtid
NYHED

Sikandar Siddique: Danskerne skal samle sig om Hamas

Ikke alene støtter Sikandar Siddique terror, beder danskerne samle sig om terrorister. Han ligestiller også Hamas med danske modstandsfolk.
Sikandar Siddique - Danskerne skal samle sig om Hamas - terror - israel - islam

ADVARSEL! GRUSOMME MODBYDELIGE BILLEDER I DETTE INDLÆG.

I det Kommunistiske medie Arbejderen kalder Sikandar Siddique, der er partileder for det yderliggående ekstremistiske venstreorienterede parti Frie Grønne, i dag Hamas for ‘en væbnet modstandsbevægelse mod den ulovlige besættelse’. 

Dermed bakker han op om den afskyelige islamiske terror fra palæstinenserne, der i weekenden ramte den Israelske befolkning. Og dermed har vi den endegyldige dokumentation på, at Sikandar Siddique er en islamist, ikke den demokrat han forklæder sig som.

Men som den nu tydelig dokumenteret islamist. Sikandar Siddique er, så nøjes han ikke med at samle sig om og bakke op om massakre på 250 unge mennesker, voldtægter af kvinder og halshugninger af små babyer.

Folkemordet på jøderne fortsætter

Han har også den afskyelige frækhed, at ligestille islams terror med de danske modstandsfolk, der kæmpede for vores frihed fra ekstremisme under 2. verdenskrig mod nazisterne. 

Nazisterne som startede folkemordet på jøderne og som Sikandar Siddique’s højtelskede Hamas og Islam nu forsøger at afslutte.

Når Sikandar Siddique nu beder danskerne om at forstå, at palæstinenserne samler sig om Hamas terror, så beder han dermed danskerne om at samle sig om Hamas.

Lad os lige slå fast en gang for alle, så også Sikandar Siddique og resten af venstrefløjen måske kan forstå det. Drab på 250 uskyldige feststemte unge mennesker er ikke modstandskamp. Utallige voldtægter af uskyldige kvinder er ikke modstandskamp. Dokumenterede halshugninger af små babyer og børn er ikke modstandskamp.

Sikandar Siddique skriver godt nok, at den såkaldte modstandskamp skal ske ‘inden for konventionernes rammer’, men det er ren udenomssnak. For hvis han virkelig mente dette alvorligt, så kaldte han ikke Hamas terror for modstandskamp.

Islamisten Sikandar Siddique

Jeg har her på Danmarks Fremtid  flere gange skrevet om Frie Grønnes ønske om at censurere kritik af Islam, at Sikandar Siddique ikke ønsker, at Folkeskolen underviser i dansk historie, udelukkende fordi det vil betyde visning af Muhammed tegningerne.

Jeg har også flere gange kunne fortælle, at Sikandar Siddique er en ekstremist, der finder inspiration hos militante ekstremister, som har benægtet, at Al-Qaeda og Osama Bin Laden stod bag terrorangrebet på USA.

Og i en video, der har floreret på nettet, sidder Sikandar Siddique flere gange og nærmest råber Allah’s navn ud i Folketingssalen. Videoen afslører ikke kun Sikandar Siddique som en religiøs ekstremist, han bliver også afsløret i løgn og offermentalitet.

Mediestøtte til terrorstøtte

At Sikandar Siddique vælger at bringe hans opbakning til Hamas, og dermed støtter op om terror. voldtægter og halshugninger, i det kommunistiske Arbejderen, kan ikke være andet end fuldt bevidst.

For også Arbejderen har været ude at bakke op om palæstinensernes terror mod Israel, det eneste demokrati i Mellemøsten. Det gør det kommunistiske medie endda med danskernes skattekroner i ryggen.

En decideret skandale, som jeg har bedt både kulturministren, justitsministwerne og et samlet kulturudvalg om at forholde sig til, men indtil videre gemmer alle sig.

Info: Jeg har, modsat de danske medier, valgt at bringe de grusomme billeder af myrdede og halshuggede israelske babyer, da det er på tide, at danskerne får vist sandheden om islams terror.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ