Danmarks Fremtid
NYHED

Sikandar Siddique har tætte kontakter til islamister

Sikandar Siddique fra Frie Grønne har gang på gang vist, at han er en religiøs ekstremist. Nu viser det sig, at han har tætte forbindelser til islamister.
Sikandar Siddique har tætte kontakter til islamister

Forleden kunne vi fortælle, at i en video, der lige nu florer på nettet, bliver Sikandar Siddique ikke bare afsløret som en religiøs ekstremist, han bliver også afsløret i løgn og offermentalitet.

Efter videoen er kommet frem, er det nu helt legitimt, at konfrontere Sikandar Siddique med Islam, hans religiøse ekstremisme.

Islamister

Både journalister og andre politikere skal være langt bedre til at afsløre Sikandar Siddique’s ekstremistiske tendenser. Noget kunne tyde på, at der måske er ved at ske et skifte i tilgangen til Siddique.

For i mandags i programet “En Uafhængig morgen” fra mediet Den Uafhængige kom det så frem, at Sikandar Siddique har tætte forbindelser til islamister.

Efter at Sikandar Siddique igen smed hans berygtede racistkort mod det danske politi i forbindelse med en episode på Folkemødet, har flere politikere været ude at lange ud efter Frie Grønne’s leder, blandt andre Socialdemokraten Lars Aslan.

Hvor vi måtte ekskludere ham på grund af de holdninger, de kontakter han havde i det islamiske miljø.

Lars Aslan kunne fortælle, at Siddique blev ekskluderet fra Socialdemokratiet i sin tid, blandt andet på grund af hans ekstremistiske holdninger, men også på grund af hans forbindelser til islamistiske miljøer.

Ekstremisten er afsløret

De nye oplysninger kommer oven i alle de mange andre dokumenterede fakta, som har afsløret ikke bare Sikandar Siddique selv, men også hans parti, Frie Grønne. 

V har her på Danmarks Fremtid  flere gange skrevet om Frie Grønnes ønske om at censurere kritik af Islam, at Sikandar Siddique ikke ønsker, at Folkeskolen underviser i dansk historie, udelukkende fordi det vil betyde visning af Muhammed tegningerne.

Vi taler desuden om en person, der finder inspiration hos militante ekstremister, som har benægtet, at Al-Qaeda og Osama Bin Laden stod bag terrorangrebet på USA. En person der konstant udvander racismebegrebet for at få fokus på sit desperate projekt kaldet Frie Grønne.

Der er en grund til, at danskerne ikke finder Sikandar Siddique troværdig.

Vi takker Frihedens Stemme for inspiration til dette indlæg.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ