Danmarks Fremtid
47,5%
NYHED

Sikandar Siddique tavs om islams mord på Mahsa Amini

Sikandar Siddique fortsætter hans tavshed om Islams mord på den unge iranske kvinde Mahsa Amini. Hans gentagne tavshed tegner et klart bilede.
Sikandar Siddique fortsætter hans tavshed om islams mord - Iran - Mahsa Amini
Efter at det iranske islamiske præstestyre i midten af september stod bag det brutale drab på den unge 22-årige kvinde Mahsa Amini, udelukkende fordi hun ikke bar sit tørklæde på den rigtige måde, har der været afstandtagen og fordømmelse fra mange i vesten og i Danmark. Også en mindre del af den iranske befolkning har været ude at tage afstand.
Irans og islams sharialove forlanger at kvinder skal tildække deres hår og bære lange, løsthængende klæder. Hvis denne form for religiøs islamisk ekstremistisk kvindeundertrykkelse ikke efterleves, ender det ud i offentlig ydmygelse, bøder, anholdelse og i mange tilfælde mord.

Sikandar Siddique tavs om islam

Danske politikere har for det meste stået i kø for at tage afstand til det statsfinansierende islamiske mord på den unge kvinde. En stor del af politikerne har dog desværre igen påstået, at det ikke er islams sande ansigt. Men de har i det mindste været ude at tage afstand.
Men der er en politiker, en partileder, der har været ganske tavs. En partileder der ellers generelt gerne vil i medierne og på de sociale medier med hans holdninger.
Frie Grønne’s leder Sikandar Siddique har ikke, efter hvad vi kan søge frem hos medierne og de sociale medier, været ude at tage afstand fra mordet, fra det iranske islamiske præstestyre.
Det eneste man kan finde på Sikandar Siddique Twitter profil, der bare nærmer sig debatten om mordet på Mahsa Amini, er et retweet af hans partikollega Elise Bjerkrheim‘s kritik af blå bloks opbakning til de iranske kvinder.
Det er nu ikke fordi Sikandar Siddique ikke har været aktiv på de sociale medier i tiden efter mordet. Frie Grønne’s partileder har, som altid, haft travlt med at smide racistkortet mod alt og alle, der bare er en smule kritiske over for Islam og migranters indflydelse på det danske samfund.

Drabsforsøget på Salman Rushdie

Det er ikke første gang, at Sikandar Siddique, den ekstremistiske partileder for Frie Grønne, er tavs, når det gælder det iranske præstestyre og islams mord og mordforsøg.
I august i år blev den berømte forfatter Salman Rushdie lagt i respirator efter at være blevet stukket ned af islam tilbederen Hadi Matar, der fulgte op på den iranske præstestyres fatwa mod forfatteren.
Men islams mordforsøg på islamkritiske forfatter medførte ikke nogen reaktion elller fordømmelse fra Sikandar Siddique, Hverken gennem udtalelser til medierne eller ageren på de sociale medier.
Sikandar Siddique og hans følgere brugte som undskyldning, at han på tidspunktet for mordet var på barsel. Men samme Sikandar Siddique havde tid til et opstillet familie billede på sin politiker Facebook side, tid til at retweete på Twitter.
Sikandar Siddique’s gentagne tavshed, når det gælder Islams terror, mord og mordforsøg, afslører Frie Grønne’s leder som en ekstremistisk ukritisk islam tilbeder.

Islam ud af dansk politik

Det er ikke kun Sikandar Siddique og Frie Grønne, der ønsker og er med til at sprede islams ekstremisme og mørke ideologi. Også Kristendemokratierne har vist sig villige til at indføre mere religiøs islamisk ekstremisme i dansk politik. Det kan du læse mere om her.
Danmark har ikke brug for mere religiøs ekstremisme. Specielt ikke når det gælder Islam. Hvad Danmark har brug for er, at tage det endelige opgør med en ideologi, der kun er ude på at ødelægge friheden for det enkelte individ og tvinge de vestlige demokratier i knæ.
Stem for individets og den demokratiske frihed ved det kommende valg. Stem imod islam.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ