NYHED

Skatteminister Morten Bødskov er frækkere end loven tillader

I en uge hvor Mette Frederiksen og venner igen er blevet afsløret, viser skatteminister Morten Bødskov, at S forsætter med at ignorere regler.
Skatteminister Morten Bødskov er frækkere end loven tillader

Artiklen er opdateret med svar fra skatteministeriet. Svaret finder du nederst i artiklen.

I denne her uge er der igen kommet fokus på, hvor magtbegærlig og antidemokratisk Mette Frederiksen og hendes regering er. Begår regeringen lovbrud, så forsøger man med alle midler at slette demokratiet.

Man skulle tro, at regeringens ministre ville holde lidt lavt profil, men ikke skatteminister Morten Bødskov.

Twitter skrev skatteministeren i går følgende:

Hvidvask👎 Man skal spille efter reglerne. Desværre er det ikke alle, der gør det. Også på spillermarkedet er de kriminelle miljøer aktive. Derfor skal indsatsen mod hvidvask styrkes #dkpol

Morten Bødskov, skatteminister
Morten Bødskov på Twitter

Morten skriver i hans Twitter profil tekst, at hans egen profil ikke føres som skatteminister, henviser til skatteministeriets twitter profil, alligevel så retweeter skatteministeriet hans tweet. 

Et tweet der kun kan ses som pr og spin for politikeren Morten Bødskov.

Socialdemokrat. Tweeter især om #dkpol @spolitik @Springsteen og Vestegnens stolthed, @BrondbyIF Profil føres ikke som skatteminister. Kontakt via skm@skm.dk

Morten Bødskov, skatteminister

Og ser man på videoen, som socialdemokraten Morten Bødskov har smidt op på hans private profil, så er der et tydeligt vandmærke med skatteministeriets logo.

Spørgsmålet er, om det er skatteministeriet, der har produceret videoen. Endnu en klar overtrædelse.

Og kigger man skatteministeriets Twitter profil igennem kan man se, at det ikke er første gang, at ministeriet retweeter fra skatteministerens private profil.

Reglerne for brug af embedsværket til spin og kommunikation for politikere og partier er ellers ikke til at tage fejl af.

Morten Bødskov og hans spindoktor skal f.eks. bare huske tilbage på sagen, hvor statsminister Mette Frederiksen misbrugte embedsværket til at promovere hende selv og Socialdemokratiet.

Skatteminister Morten Bødskov har inge skrupler

Skatteminister Morten Bødskov bruger altså klokkeklart hans embedsværk, skatteministeriet og skattemidler til at gøre reklame for ham selv.

Men der stopper den socialdemokratiske profil ikke.

At Morten Bødskov skriver at man skal spille efter reglerne, viser hvor kynisk ikke bare han selv er, men også Socialdemokratiet er.

Mens hans chef, statsminister Mette Frederiksen, begår grundlovsbrud, og, kunne noget tyde på, forsøger at slette alle beviser, der kan sende hende for en rigsret, så er skatteministeren så fræk, at han belærer andre om, hvad der er rigtigt og forkert.

Morten Bødskov har tidligere været minister i en socialdemokratisk regering. Da statsministeren hed Helle Thorning-Schmidt var han højt profileret justitsminister.

Men der viste han også, at han ingen skrupler har. Da han stak Folketinget en klokkeklar løgn, måtte han gå af.

Med de mange sager, der konstant dukker op i Mette Frederiksen regering, er det tydeligt, at Socialdemokratiet er fuldstændig ligeglad med demokratiet, loven og Danmark.

Vi har bedt skatteministeriet svare på, om videoen er blevet produceret af skatteministeriets folk, hvor meget det har kostet at lave videoen.

Morten Bødskov har valgt at blokere os på Twitter.

Svar fra skatteministeriet

I forbindelse med denne artikel bad vi skatteministeriet forholde sig til misbruget. Ledende presserådgiver Rasmus Felt er nu vendt tilbage med følgende svar:

Skatteministeriet har produceret videoen, der bl.a. beskriver Skatteministeriets og Spillemyndighedens arbejde, samt regeringens politik på området. En medarbejder fra ministeriet, der deltog i besøget, stod for optagelser og efterfølgende redigering. Der er ikke registreret tidsforbrug på denne opgave isoleret set, men der er tale om få timers arbejde.

Rasmus Felt, Ledende presserådgiver

Skatteministeriet indrømmer altså sort på hvidt, at Morten Bødskov har misbrugt embedsværket til en reklamevideo, der er blevet lagt op på hans egen private profil.

Og som skatteministeriet efterfølgende retweede.

Og ministeriet og Morten Bødskov kan sagtens indrømme, for det får som sædvanlig ingen konsekvenser.

Støttepartierne kryber som altid pæn på plads i skødet på Socialdemokratiet, mens pressen har mere travl med at feste med socialdemokrater end at kontrollere dem.

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også bidrage ved at indsende debatindlæg.

Husk du kan støtte driften af Danmarks Fremtid via MobilePay box25487.

LÆS OGSÅ