NYHED

Skødehunden Pia Olsen Dyhr og sms’erne

I går kom det frem, at politiet ikke har evnerne til at frembringe Mette Frederiksen's sms'er. Det fik Pia Olsen Dyhr til at gå amok på blå blok.
Pia Olsen er Mette Frederiksens skødehund - sms - minkskandalen

I går aftes kom det frem, at Mette Frederiksens og hendes medarbejderes slettede mails, fra dagene omkring danmarkshistoriens største politiske skandale, minkskandalen, ikke kunne genskabes.

Ellers rettere sagt, politiet kunne ikke genskabe sms’erne.

Det fik bl.a. de konservatives formand, Søren Pape Poulsen, til at skrive følgende på Facebook:

Det var da påfaldende. I dag – dagen efter valget – kommer det frem, at politiet ikke kan genskabe Mette Frederiksens slettede sms’er. Selvom undersøgelsen allerede var færdig den 12. nov.

Søren Pape Poulsen, Det Konservative Folkeparti
Og det har formanden for det succesrige borgerlige parti jo fuldstændig ret i. Som alt andet regeringen gør, så virker det som en omgang fuldstændig tilrettelagt spin og kold kalkulation.
Regeringen ventede med at afsløre resultatet af forsøget på at genskabe sms’erne for at afblæse et katastrofalt valgresultat.
At politiet ikke kan genskabe sms’erne er ikke ensbetydende med, at det ikke kan lade sig gøre. Ikke for at kritisere det danske politi, men der er trods alt virksomheder, der har større eksperter ansat end det danske politi.
Og det ved bl.a. Søren Pape Poulsen også godt, og derfor sluttede han sit Facebook opslag af med følgende forslag:

Jeg foreslår, at vi lader private virksomheder forsøge at genskabe de slettede sms’er. Vi skal simpelthen afsøge alle tænkelige muligheder for at få sandheden frem.

Søren Pape Poulsen, Det Konservative Folkeparti
Selvfølgelig skal man da forsøge alle muligheder. Det må jo være i alle parters interesse, også Mette Frederiksens. For hvis hun intet har at skjule, så giver det jo ingen problemer ved at få sms’erne genskabt.

Ellemann stoler ikke på Frederiksen

Også Venstres formand var ude at kritisere statsminister Mette Frederiksen, ikke det danske politi.

Jakob Ellemann sagde direkte i hans interview med TV 2 Nyhederne sent i går aftes, at han ikke betvivler, at politiet ikke har kunnet genskabe sms’erne. Det er tidspunktet for hvornår regeringen offentliggøre nyheden om, at sms’erne ikke kan genskabes, han betvivler.

Men selv om både de konservatives og venstres formænd på intet tidspunkt kritiserede politiet, men kun statsministeren og Socialdemokratiet, så gik Mette Frederiksens skødehunde straks til angreb.

Skødehunden Pia Olsen Dyhr

Bl.a. reagerede formanden for Socialistisk Folkeparti, Pia Olsen Dyhr, med følgende tweet:

Helt vildt at høre på @SorenPape og @JakobEllemann - tror I ikke på politiet? De har sagt at sms’erne ikke kan genskabes. I lyder som Trump. Jeg er faktisk rystet. Og jo det er træls de ikke kan genskabes, men jeg tror på politiet

Pia Olsen Dyhr, Socialistisk Folkeparti

Pia Olsen Dyhr er igen skødehund for Mette Frederiksen og Socialdemokratiet.

Det er ikke en nyhed i sig selv. Det har hun og Socialistisk Folkeparti efterhånden været i mange år.

Det samme har Mai Villadsen og Enhedslisten været.

Det samme har Sofie Carsten Nielsen og Radikale Venstre været.

Men at Pia Olsen Dyhr direkte laver fake news om at Pape og Ellemann ikke tror på det danske politi, er et nyt lavpunkt for ikke bare Pia Olsen Dyhr og Socialistisk Folkeparti, men hele venstrefløjen.

Søren Pape Poulsen og Jacob Ellemann Jensens udtalelser har intet at gøre med, at blå blok ikke har tillid til embedsmænd og tjenestefolk, selv om personer som Barbara Bertelsen gør det svært.

Det drejer sig om, at blå blok, og mange danskere generelt, ikke har tillid til landets ledelse, landets statsminister, til Mette Frederiksen og Socialdemokratiet.
For hvad er det landets statsminister, hendes nærmeste medarbejdere og Socialdemokratiet som helhed forsøger at skjule?

Vi har set gentagne beviser på, at statsministeren lyver, at regeringen og Socialdemokratiets forklaringer strider mod virkeligheden og fakta.

Så hvorfor skal vi tro på statsministeren, når hun siger, at der intet vigtigt er for minkkommissionen og danskerne at se i sms’erne?

Med Pia Olsen Dyhr tweet og gentagen knæfald for statsministeren stiller hun sig igen op i køen af skødehunde for Mette Frederiksens bananrepublik.

Skødehunde der ser passiv til, mens det danske demokrati bliver omdannet til en socialistisk bananrepublik.

Ikke bare er Pia Olsen Dyhr en skødehund, hun er også en hykler. For her er hvad hun skrev i 2018 i forbindelse med, at det blev besluttet at åbne Tibetkommisinen:
Pia Olsen Dyhr Tibetkommissionen V2

Pia Olsen har altså selv været direkte kritisk over for det danske politi. Noget hun i går aftes eller hårdnakket påstod hun aldrig har været:

Pia Olsen Dyhr hykleri om politi

Til sidst så bør det nævnes, at politiet faktisk selv blev en aktiv del af grundlovsbrudet, nedslagtningen af minkene, sammen med hæren.

Så der kan være en del af politiet som kunne risikere selv at blive udstillet, ved at sms’erne blev genskabt.

Det er ikke for at beskylde politiet for med vilje ikke at kunne genskabe sms’erne. Det er bare for at få detaljerne og fakta belyst.

Pia Olsen Dyhr har valgt at blokere Danmarks Fremtid på de sociale medier.

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også bidrage ved at indsende debatindlæg.

Husk du kan støtte driften af Danmarks Fremtid via MobilePay box25487.

LÆS OGSÅ