NYHED

Skolevalg: Nye Borgerliges Ungdom chikaneret

Ved den sidste valgdebat inden skolevalg 2021 blev næstformanden for Nye Borgerliges Ungdom chikaneret af en flok indvandrerdrenge.
Skolevalg - Nye Borgerliges Ungdom chikaneret

Torsdag blev der afholdt skolevalg 2021, hvor 8., 9. og 10. klasser i hele landet stemte som var det et rigtigt folketingsvalg.

Desværre blev den sidste debat inden valget skæmmet af indvandrerdrenges chikane mod bl.a. næstformanden for Nye Borgerliges Ungdom.

Chikane ved sidste debat op til Skolevalg

Den sidste store debat blev afviklet i Ringsted Kongrescenter, og før debatten var det muligt for skoleelever at tale med de forskellige ungdomspartier ved deres boder.

Men aften blev alt andet end en positiv oplevelse for næstformanden for Nye Borgerliges Ungdom, Malte Larsen.

På Facebook har han skrevet om sine oplevelser. Han fortæller bl.a. følgende:

Men inden længe kom en større gruppe indvandrerdrenge hen til min bod [...] I starten omringede de min bod fra alle led og kanter og stillede en masse åndssvage spørgsmål [...] efter 5-10 minutter begyndte indvandrerdrengene at råbe grove ukvemsord ad mig, og kom hen og tog mine flyers [...] og krøllede dem/rev dem i stykker lige foran mig.

Malte Larsen

I følge Malte Larsen begyndte indvandrerdrengene at blive fysisk intimiderende, bl.a. kastede de fysiske genstande fra andre boder efter den unge politiker.

Lærerne så bare til mens chikanen forsatte

Før debatten gik i gang fik Malte Larsen at vide, fra bl.a. lærerne på stedet, at de var meget kede af det, han var blevet udsat for, at de ville tage en alvorlig snak med de pågældende elever. Men da debatten først gik i gang forsatte chikanerne mod Nye Borgerliges Ungdom. Indvandrerdrengene begyndte at bue højlydt, hver gang Nye Borgerliges Ungdom og Dansk Folkepartis Ungdom havde ordet.

Man skulle tro at lærerne, og andre voksne mennesker på stedet, satte en stopper for denne form for udemokratiske opførsel.

Men Malte Larsen fortæller, at ingen greb ind.

Malte Larsen går fra debatten og Skolevalg 2021 med en ærgerlig og modløs fornemmelse i kroppen. 

Det er en skandale, at et ungdomsparti bliver angrebet af en flok indvandrerdrenge, men det er en endnu større skandale, at lærerne ser på uden at gribe ind.

Demokratiet forsætter med at være under angreb fra en mørk antidemokratisk ideologi.

man skal nok ikke forvente at hverken de danske medier eller de voksne politikere tager sagen op. For så skal de forholde sig til deres egen naivitet.

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også bidrage ved at indsende debatindlæg.

Støt driften af Danmarks Fremtid via MobilePay box25487. På forhånd tak.

LÆS OGSÅ