Danmarks Fremtid
NYHED

Smid Erdogan og Tyrkiet ud af NATO

Sultanen af Tyrkiet, Erdogan, er igen ude at true freden i Europa. Det er på tide alle bånd klippes til Tyrkiet. Tyrkiet skal smides ud af NATO.
Smid Erdogan og Tyrkiet ud af NATO

Nyhedsbureauet Reuters skriver ifølge bl.a. TV 2 Nyhederne, at Tyrkiets præsident, islamisten Erdogan, ikke vil godkende Sverige og Finland som NATO-medlemmer.

Skandinaviske lande er som gæstehuse for terrororganisationer

Det sker efter en weekend, hvor først Finland og derefter Sverige har meddelt, at de vil ansøge NATO om medlemsskab.

Deres ansøgning kommer efter krigsforbryderen Putin’s kujonagtige angreb på det suveræne Europæiske land Ukraine

Putin tør ikke angribe lande, der er medlem af forsvarsalliancen NATO, da medlemslandene er forpligtet til at forsvare hinanden i tilfælde af, at de skulle blive angrebet.

Med psykopaten Putin i spidsen for Rusland har Sverige og Finland endelig indset, at de ikke kan stå uden for forsvarsalliancen.

Sultanen af Tyrkiet

Men det vil sultanen af Tyrkiet, islamisten Erdogan, nu sætte en stopper for.

Tyrkiet ønsker ikke Sverige og Finland optaget, og med vetoret til alle lande, så kan det lykkedes for islamisten Erdogan at stoppe de to landes optagelse. 

Dermed truer han igen sikkerheden i Europa. For med Sverige og Finland uden for forsvarsalliancen vil de være mål for Putin’s vanvid.

Også i forbindelse med den store migrantstrøm fra mellemøsten har vi set, hvordan Erdogan har gjort alt for at gøre vores kontinent usikker.

Krydrer man dette med Erdogan’s islamistiske tendenser, så er der kun en vej: Smid Erdogan og Tyrkiet ud af NATO.

Hvis der forsat er partier i Folketinget, der ønsker, at Tyrkiet skal optages i EU, så bør de straks søge hjælp hos nærmeste læge.

Fakta er desværre, uanset hvor absurd det lyder, at Tyrkiet forsat er kandidatland til optagelse i EU. 

Det viser ikke bare EU’s naivitet, men også at der er stor grund til at stemme nej til afskaffelse af forsvarsforbeholdet.

Mere NATO, mindre EU.

Det er på tide, at vestlige politikere begynder at kæmpe for vores demokratier og demokratiske rettigheder. Indtil nu har disse naive politikere været mere interesseret i at underkaste sig islams mørke middelalder.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ