NYHED

Socevic ansat hos Alternativet: hans parti truer vælgere

Vi kan nu afsløre, at Alternativet netop har ansat Petar Socevic, stifteren af partiet 'Danmark for Alle'. Et parti der står bag trusler mod vælgere.
Petar Socevic ansat hos Alternativet hans parti truer vælgere - Danmark For Alle
Vi har tidligere her på Danmarks Fremtid skrevet om stifteren af Partiet ‘Danmark for Alle’, Petar Socevic, og hans far, Milan Socevic, der er tidligere kandidat for partiet.
Det skete i forbindelse med, at Ekstra Bladet kunne afsløre, at far Socevic forsøgte, at få hans patienter til at skrive under på vælgererklæringer, så ‘Danmark for Alle‘ kunne stille op til Folketingsvalget. Ville de ikke det, så smed han patienterne ud af hans klinik.
Om Petar Socevic helt har droppet hans eget parti ‘Danmark for Alle’ skal stå hen i det uvisse. Men på Twitter skriver partistifteren, at han nu er blevet ansat hos Alternativet.
Socevic har vedhæftet et billede til hans tweet, hvor han står sammen med Alternativets leder, Franciska Rosenkilde, der tydeligvis ikke har problemer med at vise sig frem med en stifter af et parti, hvis demokratiske forståelse er ikke eksisterende. Et parti der gerne truer vælgere til at skrive under på vælgererklæringer.
Men kender man bare lidt til Alternativets egne holdninger til demokratiet og den demokratiske debat, så kan det ikke overraske. Man så for eksempel i forbindelse med det seneste Folkemødet på Bornholm, hvordan netop Alternativet og Franciska Rosenkilde bakkede op om venstrefløjens antidemokratiske gadehær.

Trusler om injurier

Sidst vi skrev om Petar Socevic, var da han i en debat med B.T.’s nye politiske kommentar, Joachim B. Olsen, belærte blandt andre Nye Borgerlige om danskhed.
Petar Socevic, der gerne belærer andre om ytringsfrihed, var ikke videre tilfreds med, at vi i den forbindelse igen nævnte hans partis forbindelse til trusler mod potientielle vælgere.
Petar Socevic kom i den forbindelse ikke kun med en forkert påstand om, at undertegnede var smidt ud af Nye Borgerlige (gik selv). Han truede også Danmarks Fremtid med injurier, fordi vi havde skrevet om fakta, nemlig de vælgertrusler hans parti og familie har stået bag.
Alternativet og Franciska Rosenkilde har altså ingen problemer med at ansætte en mand, der ikke alene kan sættes i forbindelse med trusler mod danske vælgere, men også truer med injurier for at lukke munden på kritikere.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ