Danmarks Fremtid
NYHED

Socevic fra “Danmark for Alle” truer Danmarks Fremtid med injuriesag

Petar Socevic, stifter af partiet "Danmark for Alle", kalder fakta om partiets vælgertrusler for injurier. Vi bliver igen truet med injuriesag.
Socevic fra Danmark for Alle kalder fakta for injurier

Jeg har tidligere her på Danmarks Fremtid skrevet om stifteren af Partiet “Danmark for Alle”, Petar Socevic, og hans far, Milan Socevic, tidligere kandidat for partiet.

Det skete i forlængelse af, at Ekstra Bladet kunne afsløre, at far Socevic forsøgte / forsøger at få hans egen patienter til at skrive under på vælgererklæringer, så “Danmark for Alle” kan opstille til Folketingsvalget. 

Skrev patienterne ikke under, så blev de smidt ud af klinikken. Det er, hvad man på godt dansk kan kalde trusler.

Det går desuden imod almindelig dansk demokratisk forståelse, at man kan blive nægtet noget på grund af politisk tilhørsforhold. Så at Socevic belærer andre om danskhed er ganske komisk.

Nu er familien Socevic, denne gang Petar Socevic selv, igen på banen. Partistiften kommer nu med anklager om injurier vendt mod undertegnede.

Danskhed

I en debat omkring danskhed og Nye Borgerlige mellem Petar Socevic og BT’s nye politiske kommentar, Joachim B. Olsen, vælger jeg at skrive en kommentar, hvor jeg giver udtryk for, at Socevic skal ignoreres, fordi hans familie, og kandidater for partiet “Danmark for Alle”, bruger trusler (vendt mod demokratiet).

Det får efterfølgende Petar Socevic til at gå til angreb på undertegnede, hvor han blandt andet anklager mig for injurier, at jeg er smidt ud af Nye Borgerlige, og at jeg bruger voldsretorik.

Du kan se Petar Socevic’s tweets herover, klik på dem for at gå til de oprindelige tweets. Socevic vælger – igen – at blokere mig, så jeg ikke kan svare og afvise hans påstande.

Du kan til gengæld læse mine svar her. Svar der udstiller Socevic for den antidemokrat, han er.

Nye Borgerlige

Socevic kommer blandt andet med påstanden, at jeg er blevet smidt ud af Nye Borgerlige. Det er en direkte løgn. Noget han, og andre der bliver ved med at komme med påstanden, ved selvsyn kan læse her. Nye Borgerlige kan desuden hurtig bekræfte det.

Jeg valgte at forlade Nye Borgerlige, droppe mit kandidatur som kandidat til byrådet i Herning, da ytringsfrihed og integritet for mig, altid har stået over alt andet.

Voldsretorik

Socevic forsøger sig også med en påstand om, at jeg skulle have benyttet mig af voldsretorik. Noget han ikke kan dokumentere, fordi jeg aldrig har truet, begået vold eller lavet hærværk. Tværtimod har jeg netop stiftet Danmarks Fremtid for at bekæmpe politisk vold, trusler og hærværk. 

Fordi jeg skriver om venstrefløjens hykleri, løgne og angreb på demokratiet, bliver jeg derimod tit truet på den ene eller den anden måde.

Politisk vold, hærværk og trusler som specielt venstrefløjen, som Socevic tilhører, benytter sig af.

Injurier

Sidst, men ikke mindst, så anklager Petar Socevic mig for injurier, noget der er ganske komisk, når man nu ved selvsyn kan konstatere, at anklager om hans families trusler mod vælgere er dokumenteret af Ekstra Bladet. 

Endnu mere komisk bliver det, når Petar Socevic, med hans løgne vendt mod undertegnede, sådan set kan anmeldes for netop injurier. 

Politiet skal dog ikke belastes med at skulle bruge tid på venstrefløjens manglende argumenter.

Petar Socevic forsøger endda, med nye trusler, at lukke munden på undertegnede. I et tweet truer han mig med en injuriesag. Socevic familien skal være velkommen. Jeg kan ikke trues til tavshed. En injuriesag vil kun udstille Petar Socevic og familie.

Familien Socevic, og resten af venstrefløjen må lære, at vi lever i et demokrati. Men måske ser Socevic bare op til statsminister Mette Frederiksen, der også har det med at true politiske modstandere med anmeldelse, bare fordi de skriver om fakta..

Der er selfølgelig grænser for, hvad man kan tillade sig at sige om andre personer. Jeg har selv fået nok af venstrefløjens nazibeskyldninger mod mig, og derfor vil disse beskyldninger fremover blive mødt med en injuriesag.

Politianmeldelse

Det er ikke første gang, at personer fra centrum-venstre kalder fakta for injurier, ikke vil forholde sig til deres egen ageren og forhold. Flere gange er jeg, på grund af mine indlæg her på Danmarks Fremtid, blevet truet med politianmeldelser, fordi jeg skriver om fakta, fakta jeg kan dokumentere.

I forbindelse med min dækning af sagen om Radikale Venstre’s dokumentfalsk, blev jeg endda politianmeldt af personen bag, Janus Tobias saito-Madsen, der har været opstillet for Radikale Venstre ved det seneste kommunalvalg.

Politiet afviste selvfølgelig anmeldelsen, og jeg havde, som i tilfældet med Socevic, selvfølgelig dokumentationen på plads, en dokumentation som DR’s Detektor leverede.

Som nævnt har Petar Socevic valgt at blokere Danmarks Fremtid, mig personligt, på Twitter, så jeg kan desværre ikke gøre ham opmærksom på dette indlæg og mine svar til ham. Men hvis du som læser har lyst, kan du henvise ham til dette indlæg. Du finder Petar Socevic på Twitter under profilen @socevic.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ