Danmarks Fremtid
NYHED

Familien Socevic truer vælgere men belærer andre om tonen

Endnu en venstrefløjsekstremist er nu ude at belære politiske modstandere om tonen. Men når familien truer vælgerne, er Petar Socevic tavs.
Familien Socevic truer vælgere men belærer andre om tonen

Den tidligere folketingskandidat for Radikale Venstre i Brøndby, Ishøj og Vallensbæk, Petar Socevic, der også kortvarigt var forbi Alternativet, har nu stiftet partiet “Danmark for alle“.

Et parti man vel kan kalde en kopi af af Sikandar Siddique og Frie Grønnes racistkort. Partiet skriver selv følgende på deres website:

Vi har nu alle et mangfoldigt parti som skal bekæmpe fremmedhad og diskrimination af enhver art. Det er slut med at skulle vælge imellem pest eller kolera. Imellem Støjberg eller Mette Frederiksen. Imellem Vermund eller Pia Kjærsgaard

Da Pernille Vermund og Nye Borgerlige forsvarede vores grundlovssikrede ytringsfrihed, i forbindelse med endnu en debat om Muhammed tegningerne, var Socevic ude at kalde Vermund for racist. Som Frie grønne ønsker “Danmark for alle” ikke at Islam må kritiseres.

Petar Socevic og hans medstifter af Danmark for alle, hans far Milan Socevic, påstår altså, at Danmark er for alle, bare ikke for dem, de er politisk uenige med. Altså den sædvanlige retorik fra venstrefløjen og Islam.

Debattonen

Petar Socevic bruger det meste af hans tid på at belære andre om debattonen, specielt på Twitter. Så sent som i dag var han ude at belære socialdemokraten Lars Aslan Rasmussen om debattonen, om inkluderende retorik. Lars Aslan havde valgt at kommentere på Lagkagehusets politisk korrekte stunt med deres kageperson i stedet for kagemand og kagekone. 

Twitter skrev Petar Socevic følgende bemærkning til Lars Aslan Rasmussen:

På Petar Socevic’s Twitter profil kan man finde utallige tweets i samme stil som ovenstående. Tweets der belærer andre om tonen, om hvordan man skal opføre sig i et demokrati.

Trusler for en vælgererklæring

Men hvordan er det lige familien Socevic selv behandler de personer, der er politisk uenige med Danmark for alle? Tidligere i år skrev Ekstra Bladet en ganske afslørende artikel om familien Socevic’s syn på demokratiet. Her kunne man bl.a. læse følgende:

Emir Jevric, der er gymnasielærer, må på jagt efter en ny praktiserende læge, efter hans nuværende har bedt ham forlade sin klinik. Det sker, fordi Emir Jevric ikke ville underskrive en vælgererklæring til det parti, som lægen, Milan Socevic, selv har været opstillet til regionsvalget for, og som hans søn har stiftet.

Familien Socevic bruger altså tiden på at belære andre om tonen, måden at opføre sig på i et demokrati, samtidig med, at de truer vælgere, der ikke vil skrive under på en vælgererklæring.

Familien Socevic kan stille sig op i den lange kø af hyklere og antidemokrater på venstrefløjen. Vi har f.eks. tidligere afsløret Frie Grønne i samme hykleri.

Du kan også læse vores historie om Socialdemokraten Lars Aslan Rasmussen, der flere gange har spillet chokeret over islam, men i sidste ende udstiller Socialdemokratiets hykleri, når det gælder migrantpolitiken.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ