NYHED

Socialdemokrat hylder journalists hærværk mod demonstranter (Opdateret)

Kun få dage efter at Socialdemokratiet forsøgte at kæde blå blok sammen med trusler og hærværk, hylder socialdemokrat og journalister hærværk.
Socialdemokrat hylder journalists hærværk mod demonstranter

OPDATERET: “Journalisten” Knud Meldgaard er nu politianmeldt – læs nederst i artiklen.

I forbindelse med Mette Frederiksens afhøring i minkkommissionen var der desværre demonstranter der ikke forstod at opføre sig demokratisk. Flere begik vold og hærværk, bl.a. mod statsministerens ministerbil.

Det fik hurtigt den socialdemokratiske spinmaskine i bevægelse. Bl.a. beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard var ude med forsøg på at lægge skylden for episoderne over på blå blok.

Det afviste det socialdemokratiske folketingsmedlem Rasmus Stoklund godt nok var partiets hensigt, men et par dage efter kunne, vi her på Danmarks Fremtid afsløre et tweet fra Peter Hummelgaards spindoktor, der direkte sammenkædede blå blok med trusler. En historie du kan læse mere om her.

Derfor blev vi desværre ikke overraskede mandag aften, da vi faldt over et tweet fra socialdemokratiets næstformand i Hillerød kredsen, Mathias Kring Niebuhr.

Socialdemokrat hylder hærværk

For på Twitter hylder den socialdemokratiske næstformand et hærværk begået af journalist Knud Meldgaard tidligere på dagen.

Hærværket blev begået, da demonstranter ville sætte ild til en Koran i forbindelse med afgørelsen i Inger Støjberg’s rigsret.

Det mente journalisten Knud Meldgaard, der er blevet landskendt i forbindelse med Mette Frederiksen’s mange corona pressemøder, ikke demonstranterne kunne tillade sig, så han begik hærværk mod det bålsted som demonstranterne havde lavet.

Man kan mene, hvad man vil om afbrændinger af koranen, men demonstranterne begik intet ulovligt, benyttede sådan set kun deres grundlovsikrede ret til at demonstrere. 

At demonstranterne bagefter vælger at tildele Knud Meldgaard slag er en helt anden sag, noget man selvfølgelig skal tage afstand fra.

Knud Meldgaard tog altså ulovlige midler i brug og blev også efterfølgende ført bort af politiet.

Men alligevel er flere altså ude at hylde Knud Meldgaard, også førnævnte socialdemokratiske næstformand for Hillerød kredsen.

Da vi spørger ind til, om han nu er sikker på, at han mener hans opbakning til politisk hærværk, svarer Mathias Kring Niebuhr følgende tilbage: 

Altså har vi et socialdemokratisk partimedlem, endda en næstformand i en lokalafdeling, der bakker op om politisk hærværk.

Efter Socialdemokratiets logik i forbindelse med torsdagens demo, må det jo betyde, at partiet er med til til at opfordre til politisk hærværk.

Fucking champ

Ikke alene socialdemokrater er ude at hylde Knud Meldgaard for hans hærværk mod en lovlig demonstration.

Også journalister reagerer med beundring og respekt over deres ældes kollegas hærværk og aggresivitet over for demonstranter.

Twitter skriver journalisten Thomas Lund Hansen, der i hans profil fortæller, at han er tilknyttet Jyllands-Posten, ligefrem, at Knud Meldgaard er en “fucking champ”:

Jyllands-Postens nyudnævnte chefredaktør, Marchen Neel Gjertsen, har nok ingen problemer med, at en af hendes journalister hylder hærværk. Hun er selv tidligere kandidat for Enhedslisten, partiet der gerne hylder og vælger volds- og hærværksdømte ekstremister.

Dansk journalistiks sidste gentleman

Journalistforbundets eget medlemsblad, Journalisten, har heller ingen problemer med at hylde Knud Meldgaard for hans hærværk og manglende respekt for den grundlovssikrede ret til at demonstrere.

I mediets artikel om episoden kalder man den ældre hidsigprop for “Dansk journalistiks sidste gentleman”

Journalisten udgives af Dansk Journalistforbund der bl.a. har været ude med en vejledning om, at man som journalist ikke skal levere fair dækning og høre alle sider i dækningen af #metoo sager.

Journalist manipulerer

Journalisten Kristoffer Lind, fra det såkaldte uafhængige medie “Den Uafhængige” blander sig også i debatten og skriver på Twitter følgende om situationen:

Man skal vist være journalist på et medie, der er tæt knyttet til den yderste venstrefløj, for at påstå, at Knud Meldgaard “henvender” sig til demostranterne.

Du kan læse mere om “Den Uafhængige” tilknytning til den yderste venstrefløj her

Hykleriet

Så journalister, og andre folk fra venstrefløjen, har altså ingen problemer med at hylde mennesker, der benytter sig af bl.a. politisk hærværk mod personer, man ikke er politisk enig med.

Opbakningen til politisk hærværk kommer endda kun få dage efter, at både Socialdemokrater og journalister var ude at tage berettiget afstand fra politisk hærværk vendt mod Statsminister Mette Frederiksen.

Og få dage efter at flere politikere, ministre og spinfolk fra Socialdemokratiet var ude at forsøge at forbinde blå blok med hærværk, vold og trulser.

Spørgsmålet er om journalister og socialdemokrater havde hyldet hærværket, hvis det var islamkritikere, der havde begået det mod Knud Meldgaard eller hvilken som helst andre individer? Næppe.

Med opbakning til politisk hærværk viser socialdemokrater og journalister igen deres hykleri og manglende respekt for demokratiet.

Flere journalister bakker op

Flere journalister bliver ved med at more sig over og bakke op om Knud Meldgaard’s hærværk mod demonstranters grundlovssikrede ret.

Vi opdaterer løbende, send gerne link til kontakt@danmarksfremtid.dk, hvis du falder over flere eksempler:

Knud Meldgaard politianmeldt

Performancekunstneren og debattøren Uwe Max jensen har nu valgt at politianmelde Knud Meldgaard for forsøg på politisk vold.

Uwe Max Jensen siger om sin anmeldelse:

Hvis Knud Meldgaard er imod koranafbrændinger - som er tilladte i Danmark, da blasfemiparagraffen er afskaffet - må Knud Meldgaard arbejde på at få genindført blasfemiparagraffen. Knud Meldgaard har ingen ret til at angribe en lovlig demonstration og agere selvbestaltet politibetjent.

Uwe Max Jensen

Vi følger selvfølgelig anmeldelsen og opdaterer så snart der er nyt i sagen.

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også bidrage ved at indsende debatindlæg.

Husk du kan støtte driften af Danmarks Fremtid via MobilePay box25487.

LÆS OGSÅ