NYHED

Socialdemokrat tager afstand fra socialdemokrat

Desperationen er så stor hos Socialdemokratiet og regeringen, at man er begyndt at tage afstand fra hinandens udtalelser om forsvarsforbeholdet.
Socialdemokrat tager afstand fra socialdemokrat - forsvarsforbeholdet

Læs hele vores EU dækning i vores Tema “EU elitens fallitbo“.

Danskerne har gennem cirka 3 år været vidne til en regering, med Mette Frederiksen i spidsen, der ikke holder sig tilbage, når det gælder løgne, manipulationer og bedrag. 

Ja selv storbedrageren over dem alle, statsminister Mette Frederiksen, har været ude at kalde sine egne ministre for løgnere.

Under valgkampen op til afstemningen om afskaffelse af EU forsvarsforbeholdet er regeringen blevet afsløret i den ene løgn efter den anden.

Man har blandt andet løjet om minerydning, træning af Ukrainske soldater og amerikanernes engagement i Europa. Socialdemokratiet har endda hånet danske veteraner

Det er blevet så slemt med de mange løgne, at regeringens ministre nu er begyndt at tage afstand fra hinanden.

Trine Bramsen sagde sandheden

Som forsvarsminister var Trine Bramsen flere gange ude at meddele, 8 gange eller mere, at hvis Danmark afskaffede forsvarsforbeholdet, ville vi blive udsat for et politisk pres fra EU om at stille med soldater til missioner styret af EU. 

Noget Trine Bramsen faktisk skal hav ros for at have sagt, for det er jo sandheden. Danske politikere lader sig allerede nu koste rundt af lande som Tyskland og Frankrig. Noget der også vil komme til at ske, hvis vi kommer med i EU forsvarssamarbejdet. 

Det kunne jo være, at man som politiker kunne komme i betragtning til et godt lønnet internationalt job, hvis man holdt sig gode venner med EU eliten.

Bransen vs. Bødskov

Men da vi nu er midt i en valgkamp om forsvarsforbeholdet, så mener Socialdemokratiet pludselig noget andet. I dag var nuværende forsvarsminister Morten Bødskov gæst i programmet “Ring til regeringen” hos P1.

Det står i grundloven, at der er én, der kan tage stilling til, om vi sender danske soldater ud. Det er Folketinget. Ingen andre

Morten Bødskov, nuværende forsvarsminister

Her valgte han fuldstændig at kaste sin egen ministerkollega, sin egen partifælle, Trine Bramsen, under bussen. Danske politikere ville kunne modstå presset fra lande som Tyskland og Frankrig, Socialdemokratiet ville overholde grundloven. 

Det har man jo så lidt svært ved at tro på, taget en lille sag kaldet mink-skandalen i betragtning.

Det bliver spænende at se, hvordan de socialdemokratiske ministre og folketingsmedlemmer vil bekrige i hinanden, når de kommer til at stå til ansvar over for en rigsret om få måneder. Når de pludselig kan risikere en tur i fængsel.

Mindre EU, Mere NATO. Det er Danmarks sikkerhed. Stem nej på onsdag til elitens fallitbo, EU.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ