NYHED

Bevis: Socialdemokratiet kæder blå blok sammen med trusler

Rasmus Stoklund siger at Socialdemokratiet ikke beskylder blå blok for trusler, hærværk og vold. Nu kan vi afslører, at det rent faktisk sker.
Socialdemokratiet kæder blå blok sammen med trusler v2

I forbindelse med afhøringen af Mette Frederiksen i minkkommissionen var der desværre nogle få individer som benyttede sig af antidemokratiske midler som vold, hærværk og trusler.

Det fik flere Socialdemokrater, bl.a. Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard, til at at angribe blå blok, bl.a. med udtalelser som denne.

De borgerlige partier og partierledere bærer et KÆMPE ansvar for de her amerikanske tilstande. Det mest kyniske forsøg på karaktermord i dansk politisk historie. Man må håbe, at de er ansvarlige nok til at rydde op i egne konspirationer når Kommissionen er færdig. Føj

Peter Hummelgaard, Minister, Socialdemokrat og antidemokrat

Med det blotte øje så det ud til at den socialdemokratiske antidemokratiske spinmaskine forsøgte at kæde blå sammen med hærværk, vold og trusler.

Men det påstod det socialdemokratiske folketingsmedlem Rasmus Stoklund senere på aftenen ikke var tilfældet. Han skrev bl.a. følgende på Facebook:

Nej, selvfølgelig har ingen af jer været med til at arrangere hærværk, angreb på ministerbil og lignende. Det beskylder vi jer heller ikke for.

Rasmus Stoklund, Socialdemokratisk Komisk Ali

Men her sent lørdag aften kan vi nu afsløre, at den socialdemokratiske spinmaskine ingen problemer har med at sammenkæde blå blok med bl.a. trusler.

For beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard’s særlige rådgiver, læs spindoktor, er nemlig ude på twitter med hvad man kun kan kalde nogle skandaløse tweets.

Rådgiveren Michael Johnson skriver bl.a. følgende:

Pressechef @Madskorsholm1 fra @LiberalAlliance latterliggører igen sammenligninger mellem Trump og hård retorik fra blå politikere. Tjek lige en af reaktionerne fra en våbenglad fan. Ord er næsten overflødige, men det her er vanvittigt og farligt.

Michael Johnson, Socialdemokratisk lejesoldat

Man skal være socialdemokrat for ikke at kunne se, at det her er en direkte forsøg på at forbinde blå blok med bl.a. trusler.

Socialdemokratiet viser endelig deres sande ansigt. Partiet er så desperat efter at afspore debatten om partiets grundlovsbrud, løgne, trusler og hån, at man vil gøre alt.

At Socialdemokratiet sammenkæder blå blok med vold, trusler og hærværk er endnu et angreb på demokratiet. Mette Frederiksen’s parti er en skamplet på den demokratiske  debat.

Hvis Socialdemokratiet har bare en smule fornuft tilbage, så undskylder man, og fjerner den på pågældende person fra partiet.

Rasmus Stoklund er her til aften ude på Facebook med endnu et forsvar for Grundlovsbrud. I stedet skulle han vise sig som en voksen mand og tage dyb afstand fra sit eget parti.

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også bidrage ved at indsende debatindlæg.

Husk du kan støtte driften af Danmarks Fremtid via MobilePay box25487.

LÆS OGSÅ