NYHED

PR-medarbejder fra Socialdemokratiet inviteret i DR2 Debatten

Her til aften havde DR inviteret en socialdemokratisk PR-medarbejder i DR2 debatten til debat om Mette Frederiksens sms'er og lovbrud.
PR-medarbejder fra Socialdemokratiet inviteret i DR2 Debatten

Her til aften havde DR2 debatten hos Danmarks radio inviteret gæster i studiet til en debat om bl.a. Mette Frederiksen, sms’er og åbenhed og gennemsigtighed.

På Facebook skrev DR2 debatten selv følgende:

Specielt en af de inviterede gæster springer i øjenene, nemlig den inviterede chefredaktør for Netavisen Pio, Niels Jespersen.

Som vi i vores tema “Netavisen Pio” har afsløret, så er Niels Jespersen Socialdemokrat, ansat som chefredaktør på den socialdemokratiske partiavis Netavisen Pio, der er stiftet af flere højtplacerede socialdemokrater.

DR2 debatten sletter tweet med PR medarbejder

Ser man helt grundlæggende, så er Niels Jespersen altså ansat som PR medarbejder for Socialdemokratiet.

Men alligevel vælger Danmarks Radio, værten Clement Kjersgaard og redaktionen bag programmet, at invitere Niels Jespersen i studiet.

DR2 Debatten tweet

Under selve debatten udsender DR2 debatten’s profil på Twitter  flere tweets med udtalelser fra de medvirkende i programmet.

Også et tweet med en udtalelse fra Socialdemokraten Niels Jespersen, der mener at statsministeriets departementchef, Barbara Bertelsen fortjener en medalje (ikke første gang socialdemokrater deler medaljer ud), bliver sendt ud. 

Altså en medalje for at have slettet beviser, der kunne afsløre Mette Frederiksen og regeringens foragt for demokratiet.

Man kan helt nøgternt konstatere, at PR medarbejderen og lejesvenden Niels Jespersen arbejder hårdt for sin skattefinansierede løn.

Men det pågældende tweet, som du kan se herover, forsvandt kort tid efter.

Er DR2 Debatten bange for, at deres tweet udstiller dem selv? Udstiller dem for at være de berømte røde lejesvende?

Værten Clement Kjersgaard og redaktionen bag debatudsendelsen skylder en forklaring på og en undskyldning for at have inviteret den socialdemokratiske PR medarbejder i studiet. 

Det er ikke første gang, og sikket heller ikke sidste gang, at vi ser Danmarks Radio invitere forklædte Socialdemokrater i studiet for at kommentere på Socialdemokratiets politik.

Under valgkampen i 2019 inviterede DR2 Deadline Arbejderbevægelsens Erhvervsråd i studiet for at kommentere på Socialdemokratiets økonomiske politik.

I Arbejderbevægelsens Erhvervsråd bestyrelse og rådgivende råd sidder flere Socialdemokrater.

Deadline’s undskyldning lød som følgende:

I kampens hede var vi ganske enkelt ikke opmærksomme på den tætte forbindelse mellem S og AE - en tanketorsk, som vi reflekterer over i dag og lærer af.

Heidi Robdrup Redaktionschef, Deadline

Danmarks Radio mener simpelthen, at de kan bilde danskerne ind, at journalister intet ved om Arbejderbevægelsens Erhvervsråd sammensætning.

Danmarks Radio må tro, at danskerne er komplette idioter.

Kommentar fra Niels Jespersen

Den socialdemokratiske PR medarbejder Niels Jespersen har efter offentliggørelsen af dette indlæg, valgt at kommentere på Twitter. 

Han skriver følgende:

Man kan sige meget om Hr. Jespersen, men han forstå da at holde den socialdemokratiske linje med at snakke uden om.

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også bidrage ved at indsende debatindlæg.

Husk du kan støtte driften af Danmarks Fremtid via MobilePay box25487.

LÆS OGSÅ