NYHED

Socialdemokratiet har ingen anstændighed tilbage

På dagen hvor Jakob Ellemann har begravet sin far, Uffe Ellemann-Jensen, angriber Socialdemokratiets Christian Rabjerg Madsen Venstres leder.
Socialdemokratiet har ingen anstændighed tilbage

I dag fik Venstre’s leder Jakob Ellemann-Jensen, og resten af familien, sagt det sidste farvel til Danmarks tidligere udenrigsminister, Uffe Ellemann-Jensen ved en bisættelse fra Holmens Kirke i København.

Den tidligere udenrigsminister og Venstre-formand døde den 18. juni, han blev 80 år gammel.

Med i Holmens kirke var fire af Danmarks tidligere statsministre, deribandt Mette Frederiksen, der holdt en tale i kirken til ære for Uffe Ellemann-Jensen. 

Vi har i dag taget afsked med en politiker, en statsmand og et menneske ud over det sædvanlige

Mette Frederiksen, Socialdemokratisk statsminister

Mette Frederiksen beskrev blandt andet Uffe Ellemann som en statsmand og et menneske ud over det sædvanlige, noget den nuværende statsminister aldrig kommer i nærheden af at være.

At se Mette Frederiksen holde en tale til ære for Uffe Ellemann-jensen var et underligt syn, specielt når man tænker på, at Mette Frederiksen var inde omkring Danmarks Socialdemokratiske Ungdom, da de i sin tid fuldstændig udokumenteret beskyldte Uffe Ellemann for at banke sin kone, Alice Vestergaard.

Angreb udstiller Socialdemokratiet

Og endnu mere underligt, når man her til aften kan konstatere, at Socialdemokratiet har smidt det sidste af deres anstændighed ved at angribe Jakob Ellemann-Jensen samme dag, som han begraver sin far.

I en kronik i Jyllands-Posten angriber den socialdemokratiske indenrigs- og boligminister Christian Rabjerg Madsen Venstre’s leder Jakob Ellemann-Jensen for at “dyrke mistilliden i sin stræben efter magten”.

Man kan være politisk uenig, og man kan angribe hinanden politisk, men man gør det ikke på samme dag, som ens politiske modstander begraver et nært familiemedlem.

Og må man så minde Christian Rabjerg Madsen og Socialdmeokratiet om, at det er dem, der har begået grundlovsbrud, dem der har truet embedsmænd, dem der har løjet  gentagne gange, mens de har haft magten.

Når man lige troede, at Socialdemokratiet ikke kunne synke dybere i deres angreb på politiske modstandere, så smider de det sidste af deres anstændighed.

Det er tydeligt, at regeringspartiet forsøger at afspore debatten inden minkkommissionen torsdag leverer deres rapport omkring en af danmarkshistoriens største politiske skandaler, Socialdemokratiets grundlovsbrud.

Skam dig Christian Rabjerg Madsen, skam jer Socialdemokratiet.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ