NYHED

Afsløring: Socialdemokratiet lyver om Søren Pape

Der gik ikke mange minutter fra Søren Pape Poulsen meldte sig som statsministerkandidat til Socialdemokratiet begyndte deres smædekampagne.
Mette Frederiksens soldater lyver om Søren Pape og Konservative
Mandag meldte Søren Pape Poulsen langt om længe ud, at han er Det Konservative Folkeparti’s bud på en kommende statsminister i Danmark. Det kan du læse mere om her, hvor vi også afslører mediernes vinkling vendt mod blå blok.
I forbindelse med Søren Pape Poulsens pressemøde sad de socialdemokratiske partisoldater klar til at gå til angreb, klar til at starte en ventet smædekampagne.
En af de disse partisoldater var Frederik Lasserre, der er ansat (for skattemidler) som politisk og økonomisk rådgiver hos Socialdemokratiet. I et tweet angreb han Søren Pape Poulsen for at tale usandt om kontanthjælp og personer med ikke vestlig baggrund:
Men det socialdemokratiske angreb på Søren pape Poulsen viser sig at være ren smædekampagne baseret på løgn og manipulationer. For det er  kontanthjælpspar, den konservative leder nævner og så passer Pape’s udsagn om, at 2/3 af alle kontanthjælpspar er ikke vestlige.

I to ud af tre af alle par, hvor begge personer er på kontanthjælp, er begge personer samtidig ikke-vestlige indvandrere.

Dansk Arbejdsgiverforening
Da den socialdemokratiske rådgiver Frederik Lasserre bliver afsløret i hans manipulationer, begynder han at snakke ren udenomssnak. For pludselig er det “teknisk korrekt” det Søren Pape Poulsen siger. Noget kan enten være korrekt eller ikke korrekt. Længere er den ikke.

Beskidt valgkamp i vente

Mette Frederiksen deltog også selv i angrebet på Søren Pape Poulsen. Hun kaldte det forvirrende, at der nu var 2 statsministerkandidater hos blå blok. Hun glemte bare at nævne, at der ved sidste Folketingsvalg i 2019 var hele 3 røde statsministerkandidater.
Der er ingen tvivl om, at en kommende valgkamp bliver den mest beskidte nogensinde. Og det kan vi takke Mette Frederiksen og Socialdemokratiet for.
Statsministeren og hendes parti skal forsøge at spore debatten væk fra minkskandalen, alle de andre skandaler der har været kendetegnende for de sidste 4 år med Socialdemokratiet ved magten.
Vi har allerede set flere eksempler på, hvad vi kan forvente af den skatteyderbetalte Socialdemokratiske spinmaskine.
Vi har tidligere her på Danmarks Fremtid afsløret, hvordan Peter Hummelgaard’s særlige rådgiver, Michael Johnson, forsøgte at koble trusler sammen med blå blok.
Tidligere på året var sundhedsminister Magnus Heunicke hovedperson i en video, der ironisk angreb blå blok for at splitte og bidrage med en hård tone. Men det tog ikke os ikke mange minutter at pille videoen fra hinanden, afsløre den som en skatteyderbetalt omgang løgne og manipulationer.
Selv om regeringen ikke er væltet og valget ikke er udskrevet, så er valgkampen allerede startet. Og Socialdemokratiet har allerede afsløret deres strategi med den mest beskidte valgkamp på dansk grund nogensinde.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her

LÆS OGSÅ