NYHED

S og Rasmus Stoklund skylder svar om ekstremisme

Socialdemokratiet og deres integrations- og udlændingeordfører Rasmus Stoklund forsøger at fremstå som frihedskæmpere. Men samtidig inviterer partiet dagligt mere ekstremisme til Danmark.
Danmarks Fremtid - borgerlige der vil danmark

Socialdemokratiet, og ikke mindst deres integrations- og udlændingeordfører Rasmus Stoklund, har været aldeles aktive på de sociale medier på det seneste omkring ekstremisme, Islam og Muhammed tegninger.

Rasmus Stoklund’s mange opslag

Rasmus Stoklund har lavet opslag om ytringsfrihed, hvor han skriver om bl.a. Muhammed tegningerne.

Han har skrevet om danske undervisere, som bliver angrebet for at vise Muhammed tegninger i klasseværelset.

Han har kaldt det “Forkastelig og uacceptabel adfærd” når unge efterkommere af migranter har ødelagt tilværelsen for danske unge.

Det lyder alt sammen meget godt. Men problemet er, at når man kigger på den førte socialdemokratiske parti, så er virkeligheden en helt anden.

Socialdemokratiet importerer mere ekstremisme

Her hos Danmarks Fremtid her vi flere gange via Facebook og Twitter forsøgt at få Rasmus Stoklund til at svare på nedenstående spørgsmål i forbindelse med hans mange opslag på de sociale medier.

Indtil videre uden held.

Men vi vil blive ved med at stille både Rasmus Stoklund, Socialdemokratiet og resten af de svigtende partier spørgsmålene.

For de danske journalister har tydeligvis ingen planer om det.

Spørgsmålene der mangler at blive svaret på

  • Er det korrekt, at Socialdemokratiet bliver ved med at stemme for masseudstedelser af statsborgerskaber til bl.a. kriminelle og ekstremister?
  • Er det korrekt, at S sætter forældede konventioner over danskernes sikkerhed, kultur og værdier?
  • Er det korrekt, at S politik gang på gang har sendte flere af danskernes skattepenge af sted til disse familier og migranter?
  • Er det korrekt, at S politik intet har gjort ved de kriminelle afviste migranter, der løber rundt i bl.a. Midtjylland og ødelægger danskernes hverdag?
  • Er det korrekt, at S flere gange har lempet og fjernet tiltag, den tidligere borgerlige regering indførte?

Mange af de samme spørgsmål kunne stilles, og er stillet, til hovedparten af de andre partier i folketinget, f.eks. Venstre og Inger Støjberg.

LÆS OGSÅ