Danmarks Fremtid
NYHED

Socialdemokratiet fanget i endnu en løgn i sms skandalen

Socialdemokratiet er i disse timer fanget i endnu en løgn. Hvor længe vil støttepartierne kravle op i skødet hos Mette Frederiksen?
Socialdemokratiet fanget i endnu en løgn i sms skandalen

Minkkommissionen har netop meddelt, at det var regeringen selv, der tog beslutningen, at resultatet af politiets forsøg på at genskabe de berygtede og slettede sms’er først skulle offentliggøres dagen efter valget.

Det er netop Breaking News hos flere medier. Landsdommer Michael Kistrup fra Minkkommissionen skriver bl.a. følgende til medierne:

Minkkommissionen kan bekræfte, at der mandag den 15. november 2021, klokken 09.00, blev afholdt et møde mellem kommissionen, Justitsministeriet og bisiddere for Mette Frederiksen, Martin Justesen, Barbara Bertelsen, Pelle Pape og Johan Kristian Legarth

Og landsdommeren kommer så med en afsløring af regeringen og dens løgne:

Det blev aftalt, at de forseglede kuverter i første omgang skulle åbnes af de pågældende og/eller deres bisiddere

De pågældende er bl.a. statsminister Mette Frederiksen, hendes kumpan departementchef barbara Bertelsen og hendes advokater.

Justitsministerens løgn

Så det er altså statsministeren og regeringen selv, der har kunne bestemme, hvornår der skulle oplyses til danskerne, at sms’erne ikke kunne genskabes af politiet.

For en uge siden sagde justitsminister Nick Hækkerup ellers følgende til Jyllandsposten:

Det er en proces, der er aftalt med Minkkommissionen, og for det andet er det jo ikke ligefrem sådan, at vi i denne valgkamp ikke har talt sms’er

Altså selvsamme justitsminister Nick Hækkerup der selv var med til mødet med minkkommissionen.

Nick Hækkerup fik det til at fremstå, som om det var minkkommissionen der havde været med til at beslutte, at kuverterne med politiets resultater først kunne åbnes efter valget.

Socialdemokratiets komiske Ali'er

Så igen er regeringen fanget i en direkte løgn. Men som sædvanlig sender man de komiske Ali’er i byen.

Bl.a. Socialdemokratiets politiske ordfører Jeppe Bruus der på Twitter i øjeblikket er i gang med, hvad man kun kan betegne som ren komik, hvis ikke det var fordi det rent faktisk drejer sig om opbakning til demokratiet, til landets ledelse.

På Twitter skriver socialdemokratiets politiske ordfører flere tweets med stort set den samme ordlyd:

Intet nyt. Helt i tråd med den proces, både Nick og jeg i flere medier har forklaret, der var.

Jeppe Brus var desuden torsdag i sidste uge i en debat med Venstre’s Morten Dahlin i radioen.

Her sagde Jeppe Bruus direkte, at regeringen havde fulgt minkkommissionens ønsker, og at man derfor ikke havde kunnet åbne kuverterne før onsdag.

Så på trods af, at Socialdemokratiet er fanget i endnu en direkte løgn, en løgn der bekræftes af minkkommissionen, så forsætter partiet med at påstå, at det er alle andre, der lyver.

Mette Frederiksen er en løgner

At Mette Frederiksen og hendes regering er løgnere er ikke noget nyt. Det har man set flere gange, også under covid-19 situationen.

Statsminister Mette Frederiksen udtalte på hendes efterhånden berygtede pressemøde, hvor hele Danmark var vidne til regeringen kollaps bl.a. følgende: 

Jeg er landets statsminister. Jeg dækker ikke over noget.

Landets socialdemokratiske statsminister Mette Frederiksen har nu igen bevist, at regeringen konstant dækker over dem selv, konstant lyver.

Kort sagt: man kan ikke stole på hverken Mette Frederiksen, regeringen eller Socialdemokratiet.

Hvor er støttepartierne?

Nu er spørgsmålet så, om støttepartierne igen vil kravle op i skødet hos statsminister Mette Frederiksen eller om man endelig vil gøre brug af de konstante trusler, som indtil videre intet indhold har haft?

Støttepartierne har indtil nu brugt som undskyldning, at der er nedsat en kommision.

Men hvad hjælper det, når Mette Frederiksen og hendes regering forsætter med at stå i vejen for minkkommisionens undersøgelser, for demokratiet i Danmark?

Kommisionen kan sagtens forsætte, selv om Mette Frederiksen bliver stoppet med det samme i at ødelægge det danske demokrati.

Hvad vil Mai Villadsen, Pia Olsen Dyhr og Sofie Carsten Nielsen? Vil de forsætte med at være Mette Frederiksen skødehunde eller vil de respektere den grundlov, de selv har skrevet under på?

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også bidrage ved at indsende debatindlæg.

Husk du kan støtte driften af Danmarks Fremtid via MobilePay box25487.

LÆS OGSÅ