NYHED

Socialdemokratiet henter islamister og terrorister fra Syrien til Danmark

Socialdemokratiet vender nu på en tallerken og henter terrorister og islamister til Danmark fra Syrien.
Socialdemokratiet svigter Danmark med import fra Syrien

Flere medier skriver nu, at regeringen og socialdemokratiet nu vil hente islamister og terrorister til Danmark fra Syrien:

“Efter måneders konflikt med støttepartierne om danske kvinder og deres børn i syriske fangelejre, vender regeringen nu rundt og lægger op til at tage tre mødre med dansk statsborgerskab samt deres 14 børn hjem til Danmark.”

Socialdemokratiet svigter Danmark

Dermed stiller S sig op i køen af røde partier, der udgør en sikkerhedsrisiko for Danmark.

S og Rasmus Stoklund har flere gange afvist, at Regeringen ville hente de pågældende hjem til Danmark. Den 18. februar 2021 udtalte Stoklund bl.a. følgende til Berlingske:

Vi kommer ikke til at hente nogen forældre hjem

Der er ren vælgerbedrag, og viser igen, at man ikke kan stole på Rasmus Stoklund, Socialdemokratiet og regeringen.

Samtidig med at historien breakede, slog Rasmus Stoklund et feel good opslag op på Facebook. Vi foreslår her på Danmarks fremtid, at vores læsere går ind og kommenterer dette opslag, beder Rasmus Stoklund og Socialdemokratiet om en forklaring.

Mette Frederiksens vælgerbedrag

Også statsministeren har været ude at fortælle danskerne, at disse terrorister og islamister aldrig ville komme til Danmark. Den 3.marts 2021 sagde hun følgende i folketingssalen:

”Disse mennesker har ikke et hjem i Danmark længere. Fremmedkrigere kan ikke komme hjem til Danmark. Danmark er ikke deres hjem. De har vendt os ryggen. De har forladt Danmark. De har tilsluttet sig Islamisk Stat, og de har vedkendt sig terrorens ansigt”

I dag er statsminister Mette Frederiksen tavs. Ikke engang et billede af en makrelmad på de sociale medier, har hun kunne samle sig sammen til.

Syrien kampagne fra journalister

Der skal lyde et stort “tillykke” til de danske medier, der gennem de sidste par måneder har ført en politisk korrekt kampagne, støttet af skattemidler, for at bringe terrorister og islamister til Danmark.

Borgerforslag Mediestøtte
Borgerforslag Mediestøtte

Hvad er din holdning til Socialdemokratiets vælgerbedrag? Smid en kommentar herunder, eller deltag i debatten på vores facebook side.

LÆS OGSÅ