NYHED

Socialdemokratiets komiske Ali’er

Efter at Socialdemokratiets partisoldater i et par dage har været tavse, er de nu dukket op fra skjul. De komiske Ali'er er tilbage.
Socialdemokratiets komiske Ali'er

Har man som jeg en del år på bagen, så kan man sagtens huske den irakiske informationsminister fra krigen i Irak.

Mohammed Saeed al-Sahhaf blev kendt som komiske Ali, fordi han stædig fastholdt, at Irak ikke var ved at blive invaderet. Også selv om de allierede tropper kørte lige bag ham.

Socialdemokratiet har taget ved lære af den tidligere irakiske informationsminister.

Som komiske Ali nægter Socialdemokratiet, at forholde sig til de fakta, de aktuelle begivenheder, der sker lige foran dem.

Efter et par dages tavshed fra socialdemokratiets partisoldater, folketingsmedlemmer og ministre oven på endnu en afsløring i Mink skandalen, er de nu kommet frem fra deres skjul og har fra morgenstuden gået til angreb på de borgerlige.

I stedet for at forholde sig til manglende lovhjemmel, grundlovsbrud, trusler, løgne og senest sletning af beviser, forsøger de at få de borgerlige, og andre der er kritiske, til at fremstå uansvarlige, når det gælder covid-19.

Forsøger at få de borgerlige til at være de anklagede.

Som den berygtede komiske Ali nægter Socialdemokratiet alle fakta, nægter at forholde sig til den virkelige verden.

Tag f.eks. den nuværende sundhedsminister Rasmus Prehn, der fik tjansen, da Mogens Jensen blev syndebuk for Mette Frederiksen.

I et langt Facebook opslag får ministeren det til at fremstå som om hele debatten, nedsættelsen af mink kommisionen, drejer sig om tiltagene mod covid-19. 

Twitter følger det socialdemokratiske medlem af Folketinget, Christian Rabjerg Madsen, op med noget nær samme spin:

Ville @venstredk og @JakobEllemann egentlig have truffet en anden beslutning og ignoreret den klare anbefaling fra sundhedsmyndighederne om at aflive alle mink, da sundhedskrisen accelererede pga netop covid-inficerede mink? #dkpol

Christian Rabjerg Madsen, Socialdemokratiet

Både den socialdemokratiske minister og folketingsmedlem har fået dagens tjans som Socialdemokratiets komiske Ali’er. Det er tydeligt.

Men to socialdemokrater ved inderst inde godt, at hele skandalen handler om manglende lovhjemmel, om grundlovsbrud.

Om at regeringen forsatte med at nedslagte et helt erhverv, selv da de vidste, at det var ulovligt.

lad os til sidst lige minde om, hvad socialdemokratiets Jeppe Bruus sagde i forbindelse med vedtagelsen af rigsretten mod Støjberg:

Der er det vigtigt at sige, at vi var enige i, at parrene skulle skilles ad. Det ændrer ikke på, at det skulle foregå på en lovlig måde

Jeppe Bruus, Socialdemokratiet

Den samme spinsætning har statsministeren endda selv rejst rundt med.

Det er på tide, at Socialdemokratiet begynder at vise lidt ydmyghed, begynder at vise respekt for ikke bare retsstat men også demokratiet og danskerne.

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også bidrage ved at indsende debatindlæg.

Husk du kan støtte driften af Danmarks Fremtid via MobilePay box25487.

LÆS OGSÅ